Skip to main content
search
VijestiNautika

LH Academy, za vrhunsku obuku u ugostiteljstvu na superjahtama i kruzerima

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Luxury Hospitality Academy iz Roterdama (Holandija) nudi obuku u ugostiteljstvu za posadu na super-jahtama i kruzerima te za osoblje u privatnim rezidencijama, luksuznim vilama, boutique hotelima i odmaralištima kako bi gostima pružili iskustvo sa 7 zvjezdica.

Bez obzira na sektor, stručni treneri LH Academy prenose svoje znanje, iskustvo, stručnost, inspiraciju, motivaciju i viziju polaznicima kako bi savladali umjetnost usluge.

Osnivač ove akademije, Peter Vogel, kaže:

Zamislite kako bi vaš tim mogao funkcionisati ako svi u njemu nastupaju kao najbolja verzija sebe. U LH, naš cilj je da vam pomognemo da postignete upravo to. Kroz naš trening luksuznog gostoprimstva LH Academy pomažemo vama i vašem timu da rastete fokusirajući se na vaše vrline, a istovremeno vas upoznajemo sa svojim izazovima. Na taj način pomažemo u stvaranju timova sa visokim performansama koji rade na jahtama i kruzerima, na luksuznim imanjima i boutique hotelima te na drugim uslužnim pozicijama na kopnu.
Sa dugogodišnjim iskustvom u vrhunskom i luksuznom ugostiteljstvu, naši stručni treneri imaju za cilj da povećaju i vaš nivo luksuzne usluge kako bi stvorili jedinstvene uspomene za vaše goste i klijente. Pratićemo vas na svakom koraku vašeg razvojnog puta, tako da uvijek učite od najboljih na terenu.

Iskustva sa Luxury Hospitality govore da je u pitanju vrhunski kreativni tim koji je u potpunosti posvećen obuci nadolazećih i etabliranih ugostiteljskih profesionalaca koji pružaju uslugu sa 7 zvjezdica.

Već više od 10 godina obučeno osoblje i menadžeri (LH) koji rade u luksuznom gostoprimstvu širom svijeta, podučavaju pojedince uslužnoj djelatnosti putem jedinstvenog pristupa osmišljenog kako bi se oslobodio istinski talenat i potencijal pojedinca.

Kako bi stvorio bolja iskustva usluge za vlasnike i goste, Peter čvrsto vjeruje u vrijednost inspirisanja načina razmišljanja o uslugama i omogućavanja ljudima da se istaknu i rastu tokom svog zaposlenja. Tokom lične karijere nastavio je uviđati pozitivan uticaj koji ovaj način razmišljanja ima na pojedince, timove i organizacije.

Kada transformišete ljude pojedinačno, počinjete transformisati svoj tim ili organizaciju u potpunosti.

Izvor: Luxury Hospitality

Podijeli vijest:

Leave a Reply