Skip to main content
search
VijestiNautika

“Dozvolite mi da vam predstavim novi projekat ‘Cantieri di Puglia’.”

AAA

Izvor fotografije: MikeDotta / Shutterstock.com

Realizacija projekta ‘Cantieri di Puglia’, planiranog ispred Mar Piccolo u Taranto-u, predstavlja sveobuhvatan i napredan projekat koji prvenstveno ima za cilj da sačuva važnost Italije u industriji jahti prevazilazeći trenutne izazove koji se odnose na prostor i poteškoće u lancu snabdijevanja, istovremeno revitalizujući grad.

Pasquale Di Napoli, govori o tome u intervjuu za Super Yacht 24, kao aktivan preduzetnik u izgradnja trupa i nadgradnje u Sicmi Service Srl. Takođe, direktor je Sea Style Company Spa, i predsjednik odjeljenja za mehaniku i brodogradnju Confindustria Taranto.

Gospodine Di Napoli, vaša kompanija radi za neke od najpoznatijih brodogradilišta u svijetu. Koji su najznačajniji projekti koje ste preuzeli i na čemu trenutno radite?

“Već 20 godina, sa našim fabrikama u Marina di Carrara, gradimo i pružamo osnovne materijale za grupu Azimut Benetti. Učestvovali smo u kreiranju dvije od tri mega jahte koje su oblikovale italijansku istoriju jahting industrije. Fb275, za koju smo izgradili čitav trup i nadgradnju, i Fb272, za koju smo završili aluminijumsku nadgradnju. Od 2017. godine takođe radimo za Sanlorenzo Yacht, prateći cijelu njihovu liniju 44 Alloy, sada sa dvanaestim modelom. Od 16. maja prošle godine, potpisali smo ugovor za izgradnju tri jahte dužine 50 metara za Benetti u Tarantu…”

Više na: Superyacht24.it

Podijeli vijest:

Leave a Reply