Skip to main content
search
VijestiNautika

Premijera novog NEEL 52 na Grand Pavois Boat Show-u 2023

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Uzbudljivi novi NEEL 52 spreman je da zasija na svjetskoj sceni svojim lansiranjem na sajmu nautičara Grand Pavois 2023. u Francuskoj od 20. do 25. septembra.

Sa atraktivnim, modernim izgledom, pažljivo dizajniranim trupom i elegantnim linijama, NEEL 52 zrači snagom, brzinom, sigurnošću i elegancijom. Trimaran može primiti do dvanaest putnika.

Zahvaljujući svoja tri trupa, to je ujedno i jedini višetrupni brod ove veličine na tržištu koji može ponuditi do šest dvokrevetnih kabina i dvije kabine za posadu kao opciju. Marc Lombard Yacht Design Group je konsolidovao ključne karakteristike već priznatih modela NEEL 43 i NEEL 47 u ovaj model.

Prelijepo prostran i impozantno brz, NEEL 52 je idealan za sve programe krstarenja, uključujući kraća krstarenja, produžena putovanja i takmičarske trke. Trimaran ima poznatu Cockloon® zonu, impresivan prostor za život koji uključuje Full Beam Cockpit®, prostran kokpit sa višestrukim konfiguracijama sjedišta koji se mogu preurediti kako bi se u potpunosti iskoristili različiti pogledi.

Kormilarska stanica je posebno ergonomska sa svojim trostrukim sjedištem i besprekornim pristupom iz kokpita ili palube kako bi se osigurala laka komunikacija između kapetana i posade. NEEL 52 je takođe uveo poboljšani sistem za pojednostavljeno podizanje i rukovanje tenderom.

Dizajn enterijera NEEL 52 sadrži vrhunski namještaj i završnu obradu kako bi se stvorio bezvremenski i elegantan prostor.

Izvor: sailworldcruising.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply