Skip to main content
search
VijestiNautikaIstaknute Vijesti

Heesen predstavlja projekat Agnetha

AAA

Izvor fotografije: Heesen Yachts

Heesen Yachts sa zadovoljstvom predstavlja YN 20955, pod šifrom Project Agnetha, na tržištu. Ovo je najnoviji dodatak njihovoj renomiranoj seriji čeličnih jahti dužine 55 metara. Sa profilom koji je dizajnirao Frank Laupman iz Omega Architects, Projekat Agnetha se ističe upečatljivim i izražajnim spoljašnjim oblicima, nedavno ažuriranim kako bi uključivala savremene dizajnerske elemente koji je čine modernim čudom na vodi.

Horizontalne linije poboljšavaju vizuelnu dužinu Projekta Agnetha, u kombinaciji sa širokim površinama zatamnjenog stakla na glavnoj i gornjoj palubi. Njena odvažna pojava ostavlja snažan prvi utisak sa vrhunskim karakteristikama i inovativnim dizajnerskim elementima. Superstruktura se diči prepoznatljivim motivom ‘ajkulinih zuba’ na nadvišenju nadgradnje. Elegantan dizajn eliminiše potrebu za modnim pločama, rezultirajući superstrukturom bez stubova, što poboljšava protok između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora i nudi neometane poglede na more sa gotovo svake tačke na jahti, uključujući i sky lounge. Odsustvo prozorskih stubova u glavnoj trpezariji dodatno naglašava povezanost Projekta Agnetha sa okolinom.

Ispod površine, ova jahta je inženjersko čudo koje pruža izvanredne performanse. Njen ultra-efikasan i udoban Fast Displacement trup, u kombinaciji sa dva MTU8V4000 M63 (IMO Tier III) motora, omogućava joj da postigne maksimalnu brzinu od 15,5 čvorova. Dizajnirana je za sigurnu navigaciju u svim morskim uslovima, čineći je idealnom jahtom za plovidbu otvorenim morima.

Mark Cavendish, glavni komercijalni direktor Heesen Yachts, komentariše: “Heesen 55-metarska čelična klasa se konstantno razvija, a Projekat Agnetha je rezultat toga. Ljepota kupovine ove vrste superjahte je u tome što je brodogradilište vodilo računa o svim tehničkim aspektima i usavršilo platformu, inkorporirajući detaljne povratne informacije iz našeg stalnog dijaloga sa brokerima, vlasnicima i kapetanima. Tako kada se klijenti pridruže projektu, mogu uživati u zabavnom dijelu izgradnje superjahte, fokusirajući se na sve one detalje koji će jahtu učiniti zaista njihovom.”

Izvor: Heesen Yachts

Podijeli vijest:

Leave a Reply