Skip to main content
search
VijestiSvijet

Saradnja između Latsco-a i MAN-a s fokusom na podatke

AAA

Izvor fotografije: man-es.com

Latsco Marine Management je najavio saradnju sa MAN PrimeServ-om. Ove dvije kompanije će zajednički raditi na inovativnim rješenjima i razmjeni podataka i znanja u realnom vremenu, sa naglaskom na pouzdane performanse i rad brodskih motora kompanije Latsco.

Sporazum su potpisali Antonis Georgandzis, operativni direktor Latsco Marine Management-a, dok su u ime MAN Energy Solutions-a potpisnici bili Stig Holm, direktor Marine and Power Digital Denmark, i Michael Petersen, viši potpredsjednik i direktor PrimeServ Denmark.

Gospodin Georgandzis je komentarisao: “Zadovoljstvo nam je što ulazimo u ovu saradnju sa MAN PrimeServ-om, koja je u skladu sa snažnom posvećenošću Latsco-a unapređenju pomorske tehnologije i operativne izvrsnosti. Saradnjom sa liderom u industriji kao što je MAN, jačamo našu strategiju za poboljšanje bezbjednosti, pouzdanosti i ukupne efikasnosti rada naše flote. Ovaj sporazum naglašava našu posvećenost korišćenju najsavremenijih rješenja zasnovanih na podacima, koja ne samo da optimizuju performanse brodova, već doprinose održivosti i dugoročnoj vrijednosti za naše zainteresovane strane. Dijelimo isti entuzijazam i očekivanja da ćemo imati koristi od inovativnih rezultata koje će ova saradnja donijeti.”

Gospodin Holm je istakao: “Fokusirajući našu pažnju na partnerstva i saradnju sa kompanijama poput Latsco-a, možemo u potpunosti optimizovati naš pristup usmjeren na klijente. Radujemo se rezultatima koje će donijeti ova alijansa, u cilju razvoja novih digitalnih alata na korist flote Latsco-a, a na kraju i flota cijele naše baze klijenata.”

Izvor: naftikachronika.gr

Podijeli vijest:

Leave a Reply