Skip to main content
search
VijestiNautikaIstaknute Vijesti

U-Boat Worx predstavlja Cruise Sub

AAA

Izvor fotografije: U-Boat Worx

Serija podmornica Cruise Sub pruža kruzerskim kompanijama, operatorima luksuznog turizma, istraživačima dubina okeana, dokumentaristima i zahtjevnim avanturistima širok spektar podmornica koje mogu primiti 5, 7, 9 ili 11 osoba, sposobnih za odlazak u dubine od 300 do 1.700 metara.

Ove jedinstvene podmornice mogu primiti najveći broj putnika među svim podmornicama U-Boat Worx, dok pružaju vrhunske performanse, rotirajuća sjedišta i maksimalnu udobnost. Zahvaljujući dvostrukom prozoru i brojnim opcijama prilagođavanja unutrašnjeg i spoljašnjeg dijela, ove podmornice se mogu prilagoditi za različite namjene.

Od početka proizvodnje serije Cruise Sub 2018. godine, više od 15 modela je dizajnirano, izgrađeno, prodato i korišćeno u aktivnim ronilačkim operacijama. Niko drugi nije prodao više podmornica ovog tipa – čak ni zajedno. Ove podmornice su postigle rekordnu prodaju i uživaju stalni uspjeh, zbog čega su najtraženije na svijetu.

Nastavljamo da postavljamo standarde u industriji podmornica, na zavist naših konkurenata. Serija Cruise Sub generisala je jedinstvenu prodajnu prednost kako za kruzere tako i za operatore luksuznog turizma. Iskustvo i znanje prikupljeno kroz obimno ronjenje u našim podmornicama pružilo je neprocjenjive podatke našim visoko kvalifikovanim stručnjacima, osiguravajući kontinuitet najcjenjenijih podmornica na svijetu.

Ovo iskustvo donosi ogromno znanje o podvodnom svijetu, najboljim mjestima za ronjenje i vrhunskim pilotima, što je povezalo naše kupce u dijeljenju i znanja i pilota, stvarajući zadovoljne klijente širom industrije.

Pored osnovnog kretanja naprijed, nazad, gore i dolje, podmornica se može kretati i lateralno. Lateralno kretanje značajno optimizuje prilazak objektima, pregled i efikasnost ronjenja. U kombinaciji sa rotirajućom platformom za sjedenje, Cruise Sub nudi svim gostima najbolji mogući pogled bez obzira na pravac kretanja. 

Održavanje je ograničeno na ispiranje podmornice slatkom vodom nakon upotrebe i punjenje baterija. Cruise Sub podmornice mogu ići do deset puta dnevno – što znači da se nezaboravna podmorska avantura može ponuditi 80 gostiju dnevno.

Svaka U-Boat Worx podmornica dolazi sa vrhunskom obukom za pilote. Intuitivni interfejs podmornica je jednostavan za učenje pilota. Ono što je jedinstveno kod privatnih podmornica U-Boat Worx je to da putnici mogu upravljati podmornicom pod nadzorom pilota. Jedinstveni kontrolni uređaj – MANTA kontroler – može biti jednostavno predat gostima od strane pilota, pružajući im jedinstvenu priliku da lično upravljaju podmornicom.

Nagrađivana serija podmornica Cruise Sub predstavlja narednu generaciju podmorničke tehnologije, godinama ispred konkurencije. Ova višenamjenska podmornica omogućava putnicima najsigurniju, najluksuzniju i najprostraniju unutrašnjost dostupnu na tržištu. Serija Cruise Sub je najizdržljivija podmornica trenutno dostupna, sposobna za zaranjanje u najekstremnijim uslovima, sa povećanjem snage od 350% u odnosu na druge modele tekuće generacije. Sa efektivnim dometom od 62 kWh, možete planirati višestruka ili duža ronjenja sa punim povjerenjem. Velikodušna konfiguracija i premium karakteristike u seriji Cruise Sub pružaju osjećaj prostranosti, dok inženjering osigurava udobnost ronjenja koja je jedinstvena za ekskluzivnu liniju podmornica U-Boat Worx.

Izvor: uboatworx.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply