Skip to main content
search
VijestiNautika

2024 Barcelona Boat Show priprema posebno izdanje u okviru America’s Cup-a

AAA

Izvor fotografije: Sharon Wildie / Shutterstock.com

Barcelona Boat Show će učestvovati na 37. izdanju America’s Cup-a, koji će se prvi put održati na vodama Barselone, u informativnom formatu posebno prilagođenom za ovu priliku.

Na ovaj način, iskoristiće okruženje regate da istakne napretke sektora u ključnim oblastima kao što su održivost i tehnologija, kao i da generiše promotivne i mogućnosti za umrežavanje.

America’s Cup, koji će zauzeti cijeli Port Vell, ograničava organizaciju Barselonskog sajma u njegovom tradicionalnom formatu ove godine, i zbog logističkih i zbog razloga rasporeda. Međutim, događaj, kao ključni akter u promociji i širenju informacija o rekreativnom jedrenju i sportovima u našoj zemlji, želi biti uz događaj koji se smatra formulom 1 jedrenja.

Iz ovog razloga, događaj u Barseloni će se udaljiti od svog uobičajenog komercijalnog formata da bi predstavio posebno izdanje, gdje će kompanije u sektoru predstaviti svoje najnovije inovacije, koje anticipiraju trendove u jedrenju, kao i uzorak napretka strateških sektora koji će obilježiti budućnost sektora i vizualizaciju America’s Cup-a kao ključnog takmičenja za evoluciju i transfer inovacija u industriju.

U tom smislu, sljedeće jeseni Boat Show će okupiti specijalizovanu selekciju brendova i profesionalaca koji su na čelu primjene dizajna, tehnologije i materijala prema inovativnijem, efikasnijem i ekološki prihvatljivijem nautičkom sektoru da bi se širile najnovije informacije o sistemima čiste propulzije i održivim brodovima…

Izvor: nauticmag.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply