Skip to main content
search
VijestiSvijet

Magični savez između Holland America Line i National Geographic-a

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Potvrđujući svoju reputaciju, kompanija Holland America Line uvodi National Geographic Day Tours, putovanja na mediteranska krstarenja. Radi se o impresivnim turama u Grčkoj, Španiji, Turskoj i Italiji koja omogućavaju gostima da detaljno istražuju istorijske i kulturno značajne lokacije, koja gostima daju dublje povezivanje sa odredištima na Mediteranu.

Ove izlete na obalu razvio je National Geographic, svjetski lider u geografiji, kartografiji i istraživanju.

Počevši od ovog ljeta, gosti koji plove Oosterdam-om i Nieuw Statendam-om mogu učestvovati u dnevnim izletima National Geographic-a koji im omogućava otkrivanje moćnih ženskih figura u Kuşadası-ju u Turskoj, da dožive jedan dan u životu morskog biologa u Napulju, da saznaju više o organskim farmama pčela na Rhodos-u u Grčkoj i upoznaju lokalne porodice u Santorini-ju, Grčka.

Svaku turu vodi obučeni vodič National Geographic-a.

Neprestano tražimo nova iskustva za naše goste, a dnevne ture National Geographic-a ne samo da su impresivne, već pružaju ekskluzivan pristup i praktična iskustva. Zadovoljstvo nam je da možemo da ih ponudimo gostima širom naših mediteranskih itinerera koji posjećuju ove luke i nastojaćemo da proširimo program u bliskoj budućnosti.

rekla je Carole Biencourt, potpredsjednica koja nadgleda iskustvo obilaska obale za Holland America Line.

Gosti na odabranim putovanjima na Mediteranu sada mogu rezervisati izlete National Geographic-a putem interneta ili putem savjetnika za putovanja.

Posjeta najstarijem akvarijumu u Evropi zajedno sa Darwin Dohrn muzejom (DoDaM), prvom svjetskom laboratorijom za istraživanje morskog biodiverziteta, gdje je više od 20 dobitnika Nobelove nagrade studiralo i radilo na projektima očuvanja morske biologije u Napulju, nudi gostima priliku da nauče mnogo o očuvanju morskih kornjača i sivih morskih pasa ostrva Lampione. Gostima se nudi jedinstvena prilika da pogledaju kultnu crkvu sa plavom kupolom Panagia Kalamiotissa i posjete vinariju Santo kako bi probali jedinstveno vino Santorini-ja dok uživaju u panoramskom pogledu na pučinu.

U Kuşadası-ju, istražite moćne ženske figure koje su kroz vijekove uticale na lokalno tursko društvo, od drevnih civilizacija do modernog doba sa posjetama hramu Artemis-a i House of the Virgin Mary na brdu iznad Ephesus-a.

Završite obilazak kulinarskim putovanjem pod vođstvom lokalnog kuvara tokom ekskluzivnog jelovnika za uparivanje u vinariji Yedi Bilgeler koja je uzgajala vinovu lozu staru 2000 godina.

Novi dnevni izleti National Geographic-a dostupni su na sedmodnevne do 14-dnevne itinerere koji polaze iz Trieste (Venice), Italija; Piraeus (Athens), Grčka i Barcelona, Španija sa stajanjima u Rhodes-u, Kusadasi (Ephesus), Santorini, Civitavecchia, Funchal i Napulju…

Skoro 6.500 jedinstvenih izleta na obalu Holland America Line-a osmišljeno je kako bi pomoglo gostima da maksimalno iskoriste svaku luku i duboko se povežu sa mjestima koja posjećuju, kao i da usput imaju avanturu.

Izvor: Holland America Line press

Podijeli vijest:

Leave a Reply