Skip to main content
search
VijestiSvijet

SQLearn uvodi revolucionarnu pomorsku obuku

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

SQLearn, priznati lider u pomorskoj obuci, sa zadovoljstvom najavljuje pokretanje svog najmodernijeg A.I. asistenta, vrhunskog dodatka za obuku rada na računarima (CBT). Ova pionirska tehnologija nudi interaktivno i privlačno iskustvo učenja za pomorce širom svijeta, postavljajući novo mjerilo za pomorsko obrazovanje.

U industriji koju karakteriše brza tehnološka evolucija i složene pomorske operacije, potreba za efikasnim i sveobuhvatnim programima obuke nikada nije bila kritičnija.

Suočavajući se sa ovim izazovom, SQLearn je iskoristio moć vještačke inteligencije za stvaranje digitalnog pomoćnika koji poboljšava svoje CBT kurseve, čineći ih više dinamičnim i interaktivnim.

Naš A.I. asistent mijenja igru u pomorskom obrazovanju. Ne radi se samo o pružanju informacija, već o stvaranju okruženja koje poboljšava angažman, podstiče razumijevanje i pruža personalizovane puteve učenja za naše pomorce. To je softver koji će redefinisati način na koji pomorci učestvuju na našim CBT kursevima.

A.I. asistent služi kao digitalni učitelj na zahtjev, osvrćući se na pitanja učenika kako bi olakšao bolje razumijevanje materijala sa kurseva. Takođe, prati napredak učenika, pruža konstruktivne povratne informacije i prilagođava sadržaj prema individualnim potrebama.

Integrišući ovaj inovativni softver za vještačku inteligenciju u naše CBT kurseve, unapređujemo pomorsko obrazovanje u skladu sa našom predanošću pružanju visokokvalitetne, dostupne i relevantne obuke. Sve je u upotpunjavanju pomoraca znanjem i kompetencijama koje su im potrebne da se istaknu u svojim ulogama, istovremeno osiguravajući sigurnost i na moru.

rekao je Spyros Goumas, izvršni direktor SQLearn-a.

Izvor: SQLearn

Podijeli vijest:

Leave a Reply