Skip to main content
search
VijestiSvijet

Prvi pogled na brod u izgradnji-Next Generation TUI Cruises

AAA

Izvor fotografije: Vytautas Kielaitis / Shutterstock.com

TUI Cruises otkrio je nove detalje spoljnog prostora na svom osmom brodu. Novi brod flote Mein Schiff trebao bi biti pokrenut 2024. godine, a gostima će pružiti novi osjećaj prostora zahvaljujući obimnim, povezanim spoljnim palubama i velikom posebno dizajniranom krovu.

Gornja paluba imaće 25-metarski bazen i više sunčališta, kao i stazu za trčanje integrisanu u spoljni prostor. Osim brojnih područja za opuštanje, bliže krmi, gosti mogu pronaći terasasti sunčani ambijen koji vodi do dodatnog infinity bazena.

“Ovaj projekat je takođe nešto vrlo posebno za nas”, rekao je Björn Asmussen, arhitekta u kompaniji 3Deluxe, koja je pomogla u dizajniranju krova.

“Na osmom brodu gosti mogu doživjeti otvoreni prostor na novi način. Postojaće razna fantastična mjesta na kojima se možete opustiti i uživati u pogledu na more. Kultni krov, koji izgleda kao mala pećina, ne samo da će biti vidljiv izdaleka, već gostima nudi i vrlo posebno utočište. Jedinstveno mjesto koje vjerovatno ne postoji ni na jednom drugom brodu.”

Brod za 4.000 putnika trenutno je u izgradnji u brodogradilištu Fincantieri u Italiji, a biće pokrenut 2024. godine.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply