Skip to main content
search
VijestiNautika

Superjahta Boadicea od 77 metara završila obiman remont

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Superjahta Boadicea, dužine 76,6 metara, iz brodogradilišta Amels, izašla je nakon dužeg zimskog remonta sa novim unapređenjima koja su je dovela u savršeno stanje, spremnu za sezonu čartera. Boadicea je dostupna za čarter preko kompanije Yachting Partners International (YPI).

Jahta, koja je prvobitno isporučena iz holandskog brodogradilišta Amels 1999. godine, sada se može pohvaliti spoljnim profilom sa osvježenom šemom boja: elegantnim bijelim trupom i bijelom spoljašnjošću, u kontrastu sa crnim unutrašnjim dijelom. Boadicea sada ima nekoliko novih dodataka na svom eksterijeru, uključujući prostrani Aqua Bana bazen sa udobnim salonom i tehnologijom protiv meduza, dimenzija 10,2 metra sa 13 metara. Pored bazena se nalazi novi 6,7 metara dug tender Yachtwerft, kao i renovirani Castoldi tender, čineći ukupno tri tendera na brodu.

Unutrašnjost broda može primiti do 20 gostiju u 10 luksuznih kabina, uključujući dva glavna apartmana, a može ugostiti i do 22 člana posade. Životni prostori su karakterisani prostranošću koja pruža luksuzan ambijent, domaćinski kutak za doručak i gostinski lift koji omogućava lak prolaz između različitih servisa na brodu.

Ekskluzivna vlasnička paluba sada sadrži raskošan glavni apartman sa panoramskim pogledom kroz velika prozorska stakla, prostranu terasu, garderobe i privatnu kancelariju za optimalnu koncentraciju. Novi život je unesen u postojeći vlasnički salon, koji je sada opremljen novim sofama Roche Bobois, luksuznim tepihom, ručno rađenim stolovima za kafu i pomoćnim stolovima, dok savremeni LC SoundMax 5 ekran i Cineversum Horus obezbjeđuju vrhunsku zabavu za goste.

Osim toga, oni na brodu mogu uživati u unaprijeđenom spa prostoru opremljenom modernom wellness tehnologijom, kao što su Allego 2 balansirana pilates mašina i bar za manikir za opuštajuće tretmane.

Što se tiče performansi, Boadicea pokreću dvostruki Caterpillar motori koji omogućavaju prijatnu brzinu krstarenja od 14 čvorova i maksimalnu brzinu od 15 čvorova.

Izvor: superyachttimes.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply