Skip to main content
search
VijestiNautika

Isporučen Azimut Grande 38 Trideck “My Tyme”

AAA

Izvor fotografije: Azimut Yachts

Azimut Yachts je isporučio 38,2-metarsku motornu jahtu Azimut Grande 38 Trideck, “My Tyme”, njenom vlasniku. Kupci su se upoznali sa Janainom Pinom i Jenny Wicker iz MarineMax-a preko brokera Luke Brown-a.

My Tyme sada kreće na plovidbe kroz Bahame, Karibe, a na kraju će se naći u Evropi. Jahta se može pohvaliti spoljnim dizajnom koji je osmislio Alberto Mancini Yacht Design, unutrašnjim stilizovanjem koje potpisuje Salvagni Architetti, dok je njeno brodogradilište razvilo brodsku arhitekturu u svojim radnim prostorijama.

Sa 305 bruto tona, jahta može primiti do 10 gostiju u pet luksuznih kabina. Pored toga, posebno je obezbijeđen smeštaj za posadu od šest članova zahvaljujući četiri kabine za posadu.

Što se performansi tiče, My Tyme pokreću dvostruki MTU motori koji omogućavaju krstarenje brzinom od 21 čvora i maksimalnu brzinu od 24 čvora. Sa plitkim gazom od samo 1,85 metara, My Tyme je takođe pogodna za pristup plićacima, uvalama i obalama, pružajući raznovrsno iskustvo na brodu.

Pored isporuke My Tyme, Azimut Yachts je takođe isporučio 38,2-metarsku motornu jahtu Azimut Grande 38 Trideck, Adamar, pri čemu je Janain Pina iz MarineMax Yacht Center ponovo predstavljala transakciju.

Izvor: superyachttimes.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply