Skip to main content
search
VijestiNautika

Superjahta „Eternal Spark“, najbolja i najuzbudljivija na svijetu

By 28/03/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: unsplash.com / redcharlie

Superjahta od 50 metara „Eternal Spark“ pojaviće se ovoga proljeća, i pridružiti čarter floti prije nego što u septembru debituje na prestižnom Monaco Yacht Show 2023. Njen spoljašnji stajling i pomorska arhitektura su takvi da predstavlja savršen spoj performansi, stila i inovacija. Vrlo je vjerovatno da će baš „Eternal Spark“ biti “najbolja i najuzbudljivija 499 GRT jahta na svijetu”.

Vrhunac estetike je postignut prostranim dnevnim boravkom postavljenim preko jedinstvenog rasporeda sa obiljem inovativnih karakteristika, uključujući plutajuće stepenište, koje su okarakterisane kao “spoj modernosti, luksuza i elegancije”.

Njena svijetla i prozračna šema pametno je napravljena korišćenjem prozora pune visine i niskih spoljašnjih prozora koji omogućavaju da se dosta prirodnog svijetla uliva u njene unutrašnje prostore. Ukratko, savršen spoj performansi, stila i inovacija ovoj impresivnoj i velikoj jahti koja nudi smještaj za 12 osoba u šest luksuznih apartmana i nudi beskrajne mogućnosti za uživanje.

Sa pet odvojenih barova i sedam različitih vrsta društvenih zabava, ona ima kapaciteta i za preko 100 ljudi, kad su u pitanju glamurozni događaji na obali.

Autor: Nina Done
Izvor: YachtCharterFleet

Podijeli vijest:

Leave a Reply