Skip to main content
search
VijestiNautika

Nedjelju dana na Ritz-Carlton Superjahti za 6.400 dolara

By 05/04/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: ritzcarltonyachtcollection.com/press/image-library

Zaboravite na provod od nedjelju dana na jednom mjestu. Uskočite u prvu superjahtu Ritz-Carlton i plovite Mediteranom ili Karibima, po odgovarajućoj cijeni, naravno. Ritz-Carlton je ime koje je sinonim za luksuzne hotele i odmarališta na najljepšim lokacijama. Od odmarališta ušuškanog u prelijepom uglu Koch Samui do živopisnog hotela De la Paix u Genevi, njegove nekretnine širom svijeta garantuju jedinstven i raskošan boravak.

Ali, Ritz-Carlton se izjednačio i sada nudi gostima potpuno novo jedinstveno iskustvo: intiman i de lux boravak na superjahti – najbolje krstarenje bez gužve, ali sa svakim luksuzom koji se može zamisliti. A plan je da imamo ne samo jednu jahtu, već tri takve. Prva superjahta Ritz-Carlton koja je “otkriće”, imala je svoje „djevičansko“ putovanje u oktobru prošle godine: sedmodnevno krstarenje od Barcelone, Španije do Nice u Francuskoj. Jahta je ukrašena raskošnim sadržajima koje inače svaki objekat Ritz-Carlton-a ima. Različiti apartmani se kreću od najmanjeg poznatog kao “Terasa”, sobe od 28 kvadratnih metara koja izgleda slično staroj, a opet luksuznoj hotelskoj sobi (osim što se sada pogled sa terase mijenja iz dana u dan), do prostranog i velikog Vlasničkog apartmana, 101 kvadratnih metara sa dva kupatila, trpezarijom, dnevnim boravkom i terasom od 59 kvadrata.

Ritz-Carlton se može pohvaliti istom uslugom kao i sa bilo kojim od svojih objekata, obećavajući da gosti neće ovdje boraviti uzalud. Jer, tu se nudi i personalni asistent i osoblje koje je skoro jednako broju gostiju na brodu koji će se pobrinuti da svi gosti budu dobro zbrinuti. Povrh ovoga, jahta ima džez i klasične muzičare koji će zabavljati goste, bar i „salon konjaka“, kao i spa centar za one koji žele da se opuste.

Ritz-Carlton takođe nudi ono što zovu The Shore Collection, brojne ture koje je moguće rezervisati i prilagoditi po sopstvenom ukusu, a tokom boravka na lokaciji gdje je jahta usidrena može se i istraživati okolina. Ove ekskurzije mogu biti intimne ili velike, besplatne ili po želji zakupaca. Ova raskošna jahta od 190 metara ima sve ono što je Ritz-Carlton zamislio da bude luksuzni brend čiji znak nosi garanciju savršenog gostoprimstva.

Izvor: Prestige

Podijeli vijest:

Leave a Reply