Skip to main content
search
VijestiNautika

Najbolje čarter jahte za plovidbu u 2023. godini

By 29/03/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Theodore Trimmer / Shutterstock.com

Za one koji žele da donesu dodatno uzbuđenje i avanturu luksuznim odmorom na jahtama ove godine, postoje mnoge čarter jahte koje krstare nekim prilično senzacionalnim destinacijama širom planete, od veličanstveno netaknutog Antarktika do nevjerovatnih ostrva francuske Polinezije.

Želite da izbjegnete uobičajene vruće tačke jahti na Karibima i Mediteranu ove godine? Inspirišite se dok gledate neke od najboljih čarter jahti koje idu na jedinstveno krstarenje Antarktikom. Savršeno privlačno za svaku avanturu koju bi neko mogao da zamisli, superjahta „Legend“ omogućava avanturistički gladnim čarter gostima da iskuse zadivljujuće vidike i aktivnosti koje Antarktik nudi u potpunom privatnom luksuzu.

Smještajući do 22 gosta, ekspediciona jahta pruža prostor u velikom obimu za epske avanture širom magičnog „bijelog kontinenta“.

Kako vidjeti Indijski okean Od Sejšela do Šri Lanke? Preporuka je, iznajmiti superjahtu „Dar“ koja garantovano pruža gostima jedinstveno iskustvo. Na tom putu „Dar“ će ploviti do idiličnih i mirnih ostrva koja su poznata po prirodnim ljepotama, živopisnim urmama i nježnim, bijelim pješčanim plažama, gosti mogu upijati svoju okolinu sa stilom na ovoj raskošnoj motornoj jahti.

I luksuzna čarter jahta „Oceanco“ je prilagođena jahtama svjetske klase, koja nudi obilje prostranih dnevnih površina i obilje vrhunskih pogodnosti koje će čarter iskustvo podići na viši nivo. Ova jahta je savršena platforma za zabavu, druženje i, naravno, opuštanje. Preporučuje se i krstarenja Jugoistočnom Azijom, za avanture sigurnim koridorima. Naime, ekspediciona jahta „Cloudbreak“, ustvari je sjajna čarter jahta za ovakve poduhvate. Dizajnirana da ponudi uzvišenu kombinaciju luksuza i udobnosti za vlasnika sa strašću za velikim na otvorenom, jahta je savršena za avanture i adrenalinsko kruženje oko Tajlanda, Indonezije i Malezije.

Autor: Steph Loseby
Izvor: Yacht Charter Fleet

Podijeli vijest:

Leave a Reply