Skip to main content
search
VijestiNautika

Sezona čarter avantura: sve o istraživačkoj jahti svjetske klase BOLD

By 28/04/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Jedna od najpoznatijih u industriji superjahti, vraća se na Mediteran ovog ljeta i biće dostupna za najam od sredine maja 2023. Upečatljiva jahta Bold od 85 metara biće smještena na Sardiniji i dočekuje druge čarter jahte širom Mediterana oko proslavljenih destinacija Grčke i Turske.

Sa svojim kultnim dizajnom, luksuznim sadržajima visoke klase i mogućnošću krstarenja, superjahta Bold u svakom smislu je posebna čarter jahta koja zadovoljava svaku želju. Isporučena je od strane australijskog brodogradilišta Silver Yachts 2019. godine, a njen sofisticirani vanjski dizajn i inženjering, djela su vodećeg svjetskog pomorskog arhitekte Espena Øina, koji joj je dao „dušu“, elegantnim, stlizovanim enterijerima.

Dizajnirana za brzo pozicioniranje, ekspedicijska jahta Bold ima plitki gaz za povećanu efikasnost goriva i pristup plitkim terenima za krstarenje. Savršena je za neustrašive istraživače i obećava odmor koji „pravi razliku“.

Ova višestruko nagrađivana jahta prepuna je svojstava koje je čine posebnom i čime opravdava status koji ima. Recimo, između ostalog vrijedi pomenuti otvorenu krmenu palubu od 400 kvadratnih metara, sertifikovani heliodrom koji se pretvara u plesni podijum, zajedno sa audio sistemom od 40,000+ W, kao i integrisanom disko rasvjetom sa dizalicom od 12 tona koja se koristi za postavljanje opreme.

Ipak, ispod svog odvažnog utilitarističkog eksterijera ova jahta nudi luksuzno utočište sa dovoljno prostora za čarter goste da se opuste i druže u vrhunskom stilu. Njena ekskluzivna staklena zatvorena potkrovlja pružaju još 300 kvadratnih metara otvorenog prostora sa plafonima visine do 2,75 metara, sve do prostranog zimskog dvorišta plovila, koji se takođe može zatvoriti staklom i u njemu omogućiti uživanje tokom cijele godine.

Pružajući panoramski pogled i beskrajnu udobnost, ovo je jedno od glavnih društvenih središta jahte zajedno sa prostranim sunčalištem koje ima jacuzzi za osam osoba.

Savršena za istraživanje skrivenih dragulja Mediterana ovog ljeta, istraživačka jahta svjetske klase takođe dolazi u kompletu sa bioskopom na otvorenom, roštiljem i barom teppanyaki te velikim sandukom sa igračkama koja omogućavaju beskrajne sate zabave, na vodi ili pored nje. Idealno za mješovitu čarter grupu porodice i prijatelja, jahta može da primi do 12 gostiju u osam kabina, a sastoji se od glavnog apartmana na gornjoj palubi, sa prekrasnim panoramskim pogledom, Hamama i privatnog salona, kao i direktnog pristupa spoljnim palubama. Dodatne 3 VIP kabine i četiri dvokrevetne kabine, nalaze se na njenoj glavnoj palubi. Superjahta Bold krstariće Grčkom i Turskom od 15. maja do 25. juna 2023. godine, a od 1. jula do 30. oktobra nastaviće da istražuje ostatak Mediterana.

Mediteran obiluje izvanredno lijepim terenima za krstarenje koje SuperyachtSet obožava. Sastoji se od višegodišnjih favorita kao što su jug Francuske, italijanska rivijera i Hrvatska, pa tako luksuzni čarter odmor ovdje nikada ne može da razočara. Od spokojnih sidrišta do svjetlucavih gradova prepunih života, ovakve destinacije imaju sve.

Izvor: Yacht Charter Fleet

Podijeli vijest:

Leave a Reply