Skip to main content
search
VijestiNautikaZabava

Luksuzna iskustva bivšeg stjuarta Ritz Carltona

By 09/05/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Mateusz Pasierbek, nekadašnji radnik kompanije Ritz Carlton, napisao je kratak ali efektan post na Linkedin-u, u kome prenosi svoje impresije sa palube nove mega-jahte iz Ritz-Carlton Yacht Collection:

Kao bivšem menadžeru hotelske kompanije Ritz-Carlton, L.L.C. uvijek me uzbuđuje posjeta novim objektima Ritz-Carltona, ili da vidim neki novi američki proizvod. Juče sam imao nevjerovatnu priliku da doživim potpuno novu mega-jahtu iz Ritz-Carlton Yacht Collection u srcu Lisbona u Portugalu.

Prva od tri jahte iz kolekcije, Evrima, ima promišljeno izrađen dizajn, 149 luksuznih apartmana sa privatnim terasama, pet restorana i šest salona koji nude niz kulinarskih užitaka i unikatnu ličnu uslugu najboljih dama i gospode zaposlenih na ovom plovilu. Sa oko 298 gostiju, Evrima bi do kraja godine trebala ploviti Evropom u mjestima poput Barcelone, Atine, Istanbula i Rima. Bilo je zadovoljstvo upoznati Douglasa Protheroa, osnivača i izvršnog direktora Ritz-Carlton Yacht Collection, i vidjeti proizvod iz prve ruke - hvala vam puno na gostoprimstvu.

I hvala Alexa Delgado na ovom fantastičnom iskustvu!

Izvor: LinkedIn

Podijeli vijest:

Leave a Reply