Skip to main content
search
VijestiZabava

Vrhunski delikatesi Prime 7 steakhouse, na brodu Seven Seas Grandeur

By 10/05/2023July 25th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: StudioPortoSabbia / Shutterstock.com

Na brodu Seven Seas Grandeur, koji će krenuti na svoj „životni“ put u novembru 2023. godine, će biti otkriven Prime 7, steakhouse, kao “Vrhunac tridesetogodišnjeg naslijeđa savršenstva najnovija je evolucija u luksuznoj gastronomskoj ponudi na moru.”, kako je to rekla Andrea DeMarco, predsjednica Regent Seven Seas Cruisesa.

Ponovo zamišljeni Prime 7 (dizajnirao Studio Dado) igra u radosnom osjećaju znatiželje i nostalgije sa delikatnom izradom koja je utkana u cijeli prostor. Seven Seas Grandeur redefiniše standard luksuza, a brodski restorani spadaju među najelegantnije i najsofisticiranije od bilo koje luksuzne marke krstarenja. Jedva čekamo da je pokažemo našim cijenjenim gostima kasnije ove godine.

Mjesto je inspirisano klasičnim njujorškim steakhouseom na prelazu iz 19. u 20. vijek, a na ulazu se nalazi zid antičkih putnih torbi i crno-bijele fotografije, kao i detalji poput persijskih tepiha, rasvjete u stambenom stilu i raznih memorabilija.

U luksuznom prostoru Prime 7, gosti se mogu radovati suvoj govedini, odležanoj 28 dana, uključujući vrhunsku njujoršku ribu, porterhouse i filet mignon. Među ostalim opcijama su cijeli jastog iz Mainea, Dover list i novozelandski duplo rezani jagnjeći kotleti. Osim toga, gosti se prepuštaju raznim delikatesima kao što su tartar od goveđeg bifteka, Black Angus sa pogačom od tartufa, jumbo kolači od rakova sa tartar sosom te limun i jumbo škampi sa sosom od citrusnih koktela.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply