Skip to main content
search
VijestiZabava

Sea Raft, vrhunska zabava novog nivoa

By 01/06/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Sea Raft gallery

Kompanija SeaRaft nudi vrhunsko osmišljen provod u slobodno vrijeme, na platformama kao što su mrežasti morski bazeni „za sigurno kupanje“.
Bazeni se obično sastoje od četvorokomponentnih platformi sa unutrašnjom ponderisanom mrežnom površinom, tako da je njima lako rukovati i sastavljati ih u modularnim dijelovima.

SeaRaft Sea Pool Marina, savršena je rekreativna „igračka“ za vlasnike superjahti i njihove goste, podižući udobnost i zabavu na najviši nivo.

Opcija dizajna omogućava im da dobiju i pristaništa za jet ski i druge „igračke“, zajedno sa potopljenim stepenicama za pristup plivanju.

Imajući na umu udobnost i sigurnost za goste, a da istovremeno ostane lagana i kompaktna za jednostavno rukovanje, Sea Raft Marina, „vazdušna“ pristaništa su izrađena da budu izdržljiva.

U pitanju su visokokvalitetni materijali i napredna tehnologija proizvodnje.

Jedna od ključnih karakteristika ovakvih platformi je Air Sand Timer Connection System, koji omogućava platformi povezivanje u više konfiguracija.

Mobilne stepenice na naduvavanje za pomoć pri ulasku i izlasku iz vode, posebno su zanimljive. Pogodne su i kao “unutrašnje” za morske bazene i kao spoljne morske stepenice.
Tu je i uklonjivi i sklopivi sistem stepenica za kompaktno skladištenje.

Izvor: Sea Raft

Podijeli vijest:

Leave a Reply