Skip to main content
search
VijestiSvijet

MOL Sunflower upravljaće najvećim trajektnim i priobalnim Ro-Ro plovilima

By 08/06/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Vic Lab / Shutterstock.com

Mitsui O.S.K. Lines, 7. juna 2023. najavila je MOL Sunflower kao novu integrisanu kompaniju koja će imati u potpunom vlasništvu dva trajektna i priobalna Ro-Ro plovila.

Nova kompanija spaja MOL Ferry i Ferry Sunflower Limited.

Nova kompanija nastaviće sa brendom “Sunflower”, koji već pola vijeka podržava japansku logistiku i nastaviće da na radost ljubitelja krstarenja radi svoju globalnu misiju.

MOL Sunflower d.o.o. započeće sa radom 1. septembra, nudeći poboljšane usluge kao najveći japanski trajektni i priobalni operater Ro-Ro plovila, sa šest redovnih linija i 15 plovila u službi.

U aprilu 2023. godine MOL je osnovao “Headquarters of Wellbeing & Lifestyle Business”, kao organizacionu strukturu za podršku širenja svojih „nebrodskih“ poslova, te u sjedište smjestio poslovanje trajektnih i priobalnih Ro-Ro plovila, koji imaju jake poslovne odnose između kompanije i klijenata (BtoC), kao i nekretnina, kruzera i drugih poslova, sa ciljem da ih učini jednim od stubova svog poslovanja.

MOL namjerava da ostvari dalji rast kompanije integracijom i konsolidacijom ove dvije već pomenute kompanije (MOL Ferry i Ferry Sunflower Limited), koje služe kao srž trajektnog poslovanja MOL Group-e.

Izvor: Cyprus Shipping News

Podijeli vijest:

Leave a Reply