Skip to main content
search
VijestiNautika

Ritz Carlton Yacht Collection izveo ceremonijalno rezanje čelika za svoju najnoviju jahtu Luminara

By 08/06/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: olrat / Shutterstock.com

Ritz-Carlton Yacht Collection označila je prekretnicu u izgradnji ceremonijalnim rezanjem čelika, 6. juna, za svoju najnoviju jahtu Luminara, u brodogradilištu Chantiers de l’Atlantique u Saint-Nazaire-u u Francuskoj.

Prema saopštenju, među onima koji su učestvovali u proslavi bili su Jim Murren, izvršni predsjednik i izvršni direktor Ritz-Carlton Yacht Collection, Ernesto Fara, predsjednik i finansijski direktor Ritz-Carlton Yacht Collection, Laurent Castaing, generalni direktor Chantiers de l’Atlantique, i Arnaud Le Joncour, viši potpredsjednik prodaje i marketinga za Chantiers de l’Atlantique, kao i drugi ključni gosti.

Kako najnovija superjahta u našoj rastućoj floti počinje poprimati oblik, zahvalno priznajemo ogromne napore svih uključenih u izgradnju Luminara-e. Naša najdublja zahvalnost ide Chantiers de l'Atlantique i izuzetnim timovima koji su nam se pridružili na ovom fantastičnom putovanju, podstičući nas na ovu uzbudljivu prekretnicu dok otvaramo nove horizonte našim gostima da istraže najpoželjnija odredišta na svijetu.

rekao je Jim Murren.

Luminara, koja bi trebala isploviti 2025. godine, imaće 794 stope i primaće do 448 gostiju.

Veoma smo ponosni što nastavljamo ovu dugogodišnju tradiciju brodogradnje i preduzimamo ključan korak prema otkrivanju sljedeće izvanredne jahte iz Ritz-Carlton Yacht Collection.

rekao je Le Joncour.

Zajedno slavimo ovu posebnu priliku i nastavljamo saradnju sa vizionarskim timovima na projektu koji obećava da će biti na čelu ultraluksuznog sektora.

Rezervacije za sezonu putovanja Luminara-e 2025. biće otvorene ove jeseni. Luminara će se pridružiti sestrinskom brodu Ilma, koji bi trebao da isplovi 2024. godine, ali i Evrima-i, prvoj jahti kompanije koja plovi od decembra 2022. godine.

Putovanja na brodu Luminara trajaće od sedam do deset dana.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply