Skip to main content
search
VijestiSvijet

Carnival Cruise Shipping promijenio ime u Adora Cruises

By 16/06/2023July 8th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

CSSC Carnival Cruise Shipping Limited objavio je promijenu imena u Adora Cruises Limited, koje stupa na snagu odmah. Novo ime, inspirisano robnom markom, “Adora Cruises” dodatno će ojačati popularnost i ugled među kupcima i odražava viziju kompanije da gostima dovede „A Voyage in Love“ i izgradi vodeću domaću kinesku liniju za krstarenje, navodi se u saopštenju.

Adora Cruises Limited takođe prihvata isti logotip kao i njegov brend Adora Cruises, koristeći kinesku crvenu, sunčano žutu, zemljano zelenu i zvjezdano-morsku plavu boju u obliku slova “A” i brodski luk za prikazivanje značenja marke sreće, brige, vitalnosti i kreativnosti. Ambicija mu je da gostima donese ukusnu kombinaciju tradicionalne elegancije i modernog štimunga te posebno zabavno iskustvo na moru.

Naziv naše nove kompanije u skladu je sa našom robnom markom, koja je pamtljivija i prepoznatljivija. Bolje komunicira sa našim ciljem, a to je izgradnje najcjenjenijeg brenda za krstarenja u Kini. Zajedno sa promjenom imena kompanije, Adora Cruises Limited sprema se da isplovi u nastavku osvajanja kineskog tržišta krstarenja.

rekao je Chen Ranfeng, generalni direktor Adora Cruises Limited.

Bivši CSSC Carnival Cruise Shipping Limited osnovan je 2018. godine. Nakon godina razvoja, kompanija je solidno poboljšala svoju operativnu sposobnost u prodaji, marketingu i komercijalnom radu, dizajnu i razvoju proizvoda, upravljanju hotelima, pomorskom radu te nadzoru i razvoju projekata novogradnje itd.

Yang Guobing, predsjednik Adora Cruises Limited-a, izjavio je:

Nakon godina razvoja, Adora Cruises Limited postala je nezavisna i potpuno funkcionalna kompanija za krstarenja i ima sopstveni brend. Dobro se pripremamo za prodaju i marketing, upravljanje proizvodima i hotelima te pomorsko poslovanje.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply