Skip to main content
search
VijestiSvijet

Adora Magic City plovi sa Wärtsila ANCS rješenjima

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Prvi kineski veliki kruzer, Adora Magic City, ističe se nizom rješenja koja pruža Wärtsila ANCS, uključujući NACOS Platinum Valmatic sistem za automatizaciju i kontrolu, sistem za kontrolu ventila, osvjetljenje na niskom položaju, navigacioni sistem, kontrolu motora i konzolu prostorije mosta, te pametnu jedinicu za kontrolu motora, kako stoji u saopštenju.

Oprema je isporučena Adora Cruises-u tokom 2021. i 2022. godine, a brod je na svoje prvo putovanje krenuo iz Shanghai-a 1. januara 2024. godine.

“Industrija krstarenja uvijek je bila ključni fokus ANCS-a u pružanju inovativnih rješenja za automatizaciju i omogućavanje navigacionih sposobnosti. Adora Magic City ne predstavlja samo korak naprijed za kinesku brodogradnju, već pruža nove mogućnosti za industriju krstarenja u Kini”, izjavio je Thomas Heldarskard-Winnerskjold, direktor automatizacije i navigacije ANCS-a.

“Značaj projekta leži u njegovoj ulozi simbola kineske vještine u brodogradnji, a Wärtsilä ANCS, sa svojim inovativnim proizvodima i stalnom podrškom, omogućava nam postavljanje novih standarda u Kini za industriju luksuznih krstarenja.”, rekao je Zhou Qi, menadžer projekta, Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding, CSSC.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply