Skip to main content
search
VijestiSvijet

Alan Delanoe se pridružio Purus-u kao generalni menadžer i operativni direktor

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Purus je imenovao Alan Delanoe-a za generalnog menadžera i operativnog direktora. U svojoj novoj ulozi, Alan će se fokusirati na nadzor tehničkih i operativnih aspekata flote. Alan ima dvadesetogodišnje offshore i onshore iskustvo u pomorstvu, uključujući rad na poziciji višeg menadžera nadzora flote u kompaniji BW LPG i Menadžera pomorskih operacija u Total-u.

Alan je radio kao kapetan, inženjer i glavni oficir na različitim VLGC plovilima. Diplomirao je na Ecole Nationale Superieure Maritime, stekavši zvanje Merchant Navy in Marine Engineering and Nautical Science. Njegovo bogato iskustvo i stručnost čine ga idealnim kandidatom za vođenje i dalji razvoj operativnih kapaciteta Purus-a, jednog od vodećih imena u industriji upravljanja brodovima.

Ovo imenovanje dolazi u trenutku kada Purus nastoji unaprijediti svoje operativne procese i tehničke kapacitete, sa ciljem poboljšanja efikasnosti i sigurnosti svoje flote. Alan-ova uloga biće ključna u implementaciji najnovijih tehnoloških rješenja i operativnih standarda, što će Purus-u omogućiti da zadrži svoju poziciju na tržištu kao lider u upravljanju brodovima.

Izvor: Purus

Podijeli vijest:

Leave a Reply