Skip to main content
search
VijestiNautika

Baltic 110 Zemi: Neograničene morske avanture

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Uplovite u ekskluzivni svijet maritimnih čuda sa Baltic 110 Zemi, jahtom koja predstavlja novi vrhunac u porodičnom luksuznom krstarenju. Ova elegantna 110 stopa dugačka jedrilica, koju je osmislio tim Baltic Yachts-a u saradnji sa Malcolm McKeon Yacht Design i A2B Marine Projects, nudi spoj vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna.

Zemi nije samo jahta, već zeleni simbol plovidbe budućnosti. Njen napredni električni pogon, koji pokreće litijum-jonska baterija Danfoss, osigurava tiho i ekološki osviješćeno krstarenje. Ovaj inovativni pristup smanjuje vibracije i buku, pružajući tako mirno i ugodno iskustvo plovidbe.

Dizajnirana da ispunjava stroge IMO Tier 3 standarde za emisiju gasova, Zemi uspješno balansira između luksuza i očuvanja okoline. Njeni dizel generatori naglašavaju predanost očuvanju prirode, čineći ovu jahtu idealnim izborom za savremene morske istraživače.

Unutrašnji prostor jahte je remek-djelo dizajna, kreiran od strane svjetski priznatog studija Andreas Martin-Löf Arkitekter iz Stockholm-a. Svaki detalj unutrašnjosti odiše elegancijom i luksuzom, čineći vaše putovanje ne samo ugodnim, već i estetski zadovoljavajućim.

Baltic 110 Zemi nije samo vlasništvo nad jahtom; to je ulazak u svijet bezgraničnih mogućnosti i nezaboravnih avantura. Sa Zemi, horizonti su neograničeni, a svako putovanje je nova priča koja čeka da bude ispričana.

Izvor: Baltic Yachts

Podijeli vijest:

Leave a Reply