Skip to main content
search
VijestiSvijet

Britannia P&I Academy za članove u Londonu nudi program edukacije i umrežavanja

AAA

Izvor fotografije: Brittania P&I

Predstavnici članova Britannia P&I iz cijelog svijeta tokom protekle sedmice su u Londonu učestvovali na programu prezentacija, radionica i događaja za umrežavanje, osmišljenih kako bi unaprijedili svoje znanje i razumijevanje P&I i saznali više o Klubu i njegovim Menadžerima, Tindall Riley.

Događaj koji traje cijelu sedmicu prvenstveno je namijenjen zaposlenima članova Kluba koji su relativno novi u P&I, a ove godine prisustvuje 35 delegata iz 27 članova Britannia Group-e iz 15 različitih zemalja. Akademiji takođe prisustvuje i određeni broj osoblja iz regionalnih kancelarija Britannia Group-e.

Program, koji je trajao od 10. do 14. juna, pokrivao je širok spektar tema, uključujući osiguranje, zahtjeve, prevenciju gubitaka i rizike po ljude. Takođe, i prezentaciju o sankcijama, održivosti, spašavanju i nizu drugih aktuelnih pitanja.

“Britannia P&I Academy za članove u Londonu nudi program edukacije i umrežavanja je odličan način da se u opuštenom i prijateljskom okruženju nauči o P&I tržištu uopšte i kako radimo u Britannia Group-i,” rekao je Andrew Cutler, izvršni direktor Britannia Group-e. “Članovi imaju jedinstvenu priliku tokom sedmice da razviju svoje znanje o P&I i svom Klubu, ojačaju odnose sa kolegama u Britannia Group-i i, nadamo se, uživaju.”

Izvor: shipmanagementinternational.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply