Skip to main content
search
VijestiSvijet

Brodovlasnik Haris Vafias proglašen počasnim članom PCCI: “Naša DNK je slana”

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Grčki ministar spoljnih poslova George Gerapetritis, biznismen Evangelos Mytilineos, brodovlasnik i osnivač kompanije “Stealth Maritime Corp” Haris N. Vafias, Dimitris Theodosiou i brodovlasnik Dimitris Coustas iz grčke brodarske kompanije “Danaos Management Consultants S.A”, te predsjednica organizacije “Enterprise Greece” Myra Myrogianni, proglašeni su počasnim članovima Privredne komore Piraeus (PCCI).

Osmi zajednički događaj 12 produktivnih subjekata Piraeus održan je sa velikim uspjehom 8. januara 2024. godine, sa blagoslovom i rezanjem novogodišnje pite, u prostorijama Privredne komore Piraeus.

Jednoglasnom odlukom upravnog odbora PCCI, preduzetnici su dobili nagradu i proglašeni su počasnim članovima PCCI, priznajući dug i vrijedan doprinos njihovih kompanija poslovnom tržištu, dok je ministar spoljnih poslova priznat za njegov važan i vrijedan doprinos radu komore.

Haris Vafias, govoreći o poslovnom putu svoje porodice i kasnijem uključenju njega i njegovog oca u brodarstvo, istakao je da “moramo ulagati u ekstrovertnost”.

“Ovdje”, kako je karakteristično rekao, nalazi se centar brodarstva, naglašavajući da moramo ulagati u njega sa odgovarajućim uslovima i uz pomoć vlade, kako bismo ne samo uspjeli biti broj 1 u Evropi, već i konkurisati Kini, koja nam je najveći konkurent.

Naša DNK, zaključio je, “je slana”.

Izvor: Shipping Telegraph

Podijeli vijest:

Leave a Reply