Skip to main content
search
VijestiNautikaZabava

Cool savjeti i destinacije za porodično-prijateljski čarter superjahti

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Ništa ne spaja porodicu bolje od čartera superjahte. Neki od vas možda misle da je to zato što nemate gdje pobjeći… Međutim, priznajmo da je to zaista jedan od najboljih planova za uživanje u kvalitetnom vremenu provedenom sa voljenima. Kontakt sa morem, sve te igračke za zabavu i toliko dragocjenih zalazaka sunca i zvjezdanog neba za zajedničko uživanje. Pobijedi to, ukoliko možeš.

Kada putujemo sa svojom porodicom, važno je planirati odmor koji nudi uravnoteženu kombinaciju opuštanja i avanture kako bi svima bilo pravo uživanje, udovoljavajući potrebama i djece i odraslih. Odabir prave superjahte je prvi korak. Tražite superjahtu koja nudi niz sadržaja orijentisanih ka porodici, kao što su prostrana paluba, dječija igraonica i raznovrsne vodene igračke koje će zabaviti mališane.

Željet ćete i uključiti zaustavljanja na ostrvima ili mjestima, koja nude pregršt zabave za djecu i nude aktivnosti orijentisane ka porodici, kao što su ronjenje sa maskom, vodeni parkovi, susreti sa divljim životinjama i kulturna iskustva za sve uzraste. Zabavne aktivnosti na brodu su takođe obavezne. Od filmskih večeri do potrage za blagom i kreativnih radionica, dobro opremljena dječija igraonica ili prostor za igranje zasigurno će zabaviti djecu. Što se tiče hrane, uvijek je važno imati opcije koje su prikladne ili koje mališani obožavaju. Zabavne kulinarske radionice za zajedničko otkrivanje novih ukusa su takođe predivan način za stvaranje tih nezaboravnih uspomena.

Svi na brod! Dodajte ove destinacije na listu želja:

Tajland

Jer oni koji su otišli, uvijek se vraćaju, a ako još uvijek niste… Šta čekate? Ova egzotična ostrva su sjajna za uživanje u čudima prirode i ljubaznoj i slatkoj kulturi Tajlanđana. Okusite tropsku hranu, posjetite utočišta za slonove i hramove sa djecom, opustite se u bilo kojem od njihovih renomiranih spa centara i joga studija, i ostavite djecu sa dadiljom ponekad, kako biste se mogli sjajno provesti u nekom od njihovih poznatih luksuznih plažnih klubova, kao što su Nikki Beach, Xana Beach Club i Baba Beach Club u Phuketu, samo da navedemo neke.

Ibiza i Formentera

Jedinstvene u svakom pogledu, oba Balearska ostrva sijaju svojom autentičnošću, nevjerovatnom gastronomskom i klubskom ponudom, i ikoničnom mediteranskom ljepotom. Dovoljno su blizu i malene da ih možete oploviti ne ostavljajući nijedan kutak neviđen, otkrivajući “sanjive” uvale i plaže, sa opcijama za one koji vole privatnost i žele biti daleko od svega, i one koji žele skočiti do plažnih klubova kada zalazi sunce.

Grčka ostrva

Predivna su i značajan protagonist u istoriji civilizacije, sjajna su za otkrivanje morem, i obećavaju i istorijsko i kulturno putovanje.

Bahami

Te rajski plaže sa mirnim morem idealne su za uživanje u vodenim sportovima i aktivnostima. Djeca će voljeti plivanje sa prijateljskim svinjama na Pig Beach-u ili otkrivanje njegovog živopisnog morskog života dok rone.

Francuska polinezija

Tirkizne vode Bora Bore i Tahitija su toliko nevjerovatne za uživanje u mnogim vodenim aktivnostima poput ronjenja sa maskom, vožnje na dasci i jedrenja, da ih ne možemo izostaviti sa liste. Njegov bogat i šaren morski život sjajan je za uranjanje u njega i uživanje u opuštajućem vremenu i nakon toga na zadivljujućim uvalama. Ništa što bismo rekli ne bi bilo dovoljno o ovoj destinaciji. Morate biti tamo…

Izvor: seayachtgroup.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply