Skip to main content
search
VijestiNautika

Cranchi Yachts: Mi kontrolišemo naš kvalitet u brodogradilištu kako biste ga vi mogli cijeniti na moru

AAA

Izvor fotografije: Vladimir Beatovic / Shutterstock.com

Kontrola kvaliteta predstavlja ključnu fazu u proizvodnji Cranchi Yachts. Zahvaljujući našoj politici kontinuiranog unapređenja procedura, naši tehničari sada raspolažu novim alatima i softverom koji čine revizije još preciznijim i tačnijim.

Za one zainteresovane za kupovinu nove jahte, Cranchi Private Show nudi priliku da pregledaju asortiman Cranchi i isprobaju svoje omiljene modele na moru. Događaj, dostupan samo po zakazivanju, održava se u centru za testiranje na moru “Italo Monzino”, smještenom u predivnom prirodnom okruženju do koga se lako može doći od aerodroma u Milanu, Veneciji, Trevizu i Trstu.

Montreal, Miami, Istanbul i Dubai: kalendar sajma brodova za mjesec februar čini se da nas poziva na svjetsku turneju! Svaki datum obećava izvanredna i jedinstvena iskustva. Kako, na primjer, odoljeti glamuroznoj atmosferi Miami Beach-a ili zavodljivom šarmu zalazaka sunca u Emiratima? Za sajmove brodova u Miami-ju i Dubai-ju dostupan je Cranchi Fast Pass – rješenje koje pojednostavljuje i ubrzava proceduru registracije na štandu izložbenog prostora.

Izvor: Cranchi Yachts

Podijeli vijest:

Leave a Reply