Skip to main content
search
VijestiSvijet

d’Amico International Shipping, veoma jak prvi kvartal 2024

AAA

Izvor fotografije: MartinLueke / Shutterstock.com

Odbor direktora kompanije d’Amico International Shipping S.A, članice grupe d’Amico koja je aktivna na međunarodnom nivou u pomorskom transportu i specijalizovana za tržište tankera, objavila je rezultate za prvi kvartal 2024. godine sa rezultatima koji su i dalje značajno profitabilni. Ukupni prihodi iznosili su 105 miliona dolara, EBITDA je bila 76,1 milion, neto profit 56,3 miliona, dok je dug smanjen na 152,5 miliona dolara zaključno sa 31. martom, u odnosu na 224,3 miliona dolara koliko je iznosio 31. decembra.

Carlos Balestra di Mottola, izvršni direktor d’Amico International Shipping, komentarisao je: „DIS je postigao veoma jak rezultat u prva tri mjeseca 2024. godine, sa neto profitom od 56,3 miliona dolara u poređenju sa 54,1 miliona dolara ostvarenih u istom kvartalu prošle godine.

Naše tržište je ostalo stabilno tokom cijelog prvog kvartala 2024. godine, zahvaljujući ograničenom rastu flote i povećanim obimima pomorske trgovine rafiniranim proizvodima. Nekoliko egzogenih faktora takođe je dodatno podržalo tržište.”

Više na: corrieremarittimo.it

Podijeli vijest:

Leave a Reply