Skip to main content
search
VijestiNautika

Detaljan pogled unutar prve 36-metarske jahte Mulder ThirtySix, Delta One

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

U 2017. godini, brodogradilište Mulder u Holandiji porinulo je prvu jahtu iz svoje serije Mulder ThirtySix. Sada detaljno istražujemo umjetnost i glamur koji krase dizajn enterijera i eksterijera motorne jahte Delta One, dugačke 36 metara.

Izgrađena u brodogradilištu Mulder u Zoeterwoude-Rijndijku u Holandiji, ova motorna jahta ima pomorsku arhitekturu zahvaljujući Van Oossanen-u, dok njen unutrašnji i spoljašnji dizajn potiče sa crtaćih ploča Claydon Reeves-a.

Sa volumenom od 295 GT, Delta One može ugostiti do deset gostiju u pet kabina, dok dodatni smještaj takođe postoji za dva dodatna gosta zahvaljujući krevetu na izvlačenje na brodu.

Sa spoljašnje strane, profil motorne jahte odlikuje se prilagođenim aluminijskim spoljašnjim profilom, koji se ističe svojim impresivnim, kontinuiranim nizom prozora, nudeći jedinstvene poglede koji se protežu daleko u daljinu.

U pogledu spoljašnjih paluba, prostor za ručavanje na krmi sa udobnim sivim sofama i svijetlim drvenim stolovima za kafu služi kao glavno mjesto za obrok na otvorenom. Na sredini broda, sklopivi balkon omogućava gostima da mirno uživaju u predivnom okruženju sa pićem u ruci.

Unutar jahte, glavni salon je ispunjen nizom tkanina i dobro odabranih paterna kroz prostrani, raskošni raspored za sjedenje u salonu. U blizini se nalazi bar sa sjedištima od bijelog mermera gdje gosti mogu uživati, ili se mogu okupiti oko stola u formalnom prostoru za jelo, koji krasi nježna rasvjeta sa cvjetnim motivima.

Kada govorimo o smještaju, jedan od najuočljivijih detalja u raskošnom glavnom apartmanu su električne roletne koje pružaju udobno mjesto za spavanje i omogućavaju vlasnicima da uživaju u pogledu na zvijezde iz topline svog kreveta.

Delta One je trenutno na tržištu sa smanjenom traženom cijenom i pojaviće se na ovogodišnjem Palma International Boat Show-u, koji se održava od 25. do 28. aprila.

Izvor: superyachttimes.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply