Skip to main content
search
VijestiNautika

Ferretti Group podržava “7 Fund for UNICEF” David Beckham-a

AAA

Izvor fotografije: Mircea Moira / Shutterstock.com

Završena je aukcija koju je organizovao Ferretti Group, u znak podrške “7 Fund” David Beckham-a, a prihod od jahte specijalnog izdanja namijenjen je radu “UNICEF-a” u El Salvador-u, stvarajući bezbjedne prostore za djecu za učenje i igru.

Ferretti Group-a je prodala jahtu “Riva Anniversario” na aukciji kako bi prikupila sredstva koja će biti namijenjena zaštiti djece, posebno one koji žive u El Salvador-u, i čiji su životi često ugroženi nasiljem.

U 2023. godini, “7 Fund” je pružio sportske, kulturne i umjetničke aktivnosti za preko pet hiljada djece i adolescenata u El Salvador-u. Ove aktivnosti su imale za cilj da podstaknu inkluziju, eliminišu rodne stereotipe i ojačaju veze u zajednici, sve dok se bave problemima sa kojima se zemlja suočava u vezi sa nasiljem nad djecom. Do danas je više od 36.000 djece u El Salvador-u koristilo ovaj program.

„Obezbjeđivanje bezbjednog prostora djeci za učenje i igru je ključno za njihovo obrazovanje i pružanje mogućnosti da razviju svoj puni potencijal. Zbog toga smo zahvalni Ferretti Group-i na donaciji koja je uplaćena UNICEF-u preko ‘7 Fund-a’.” rekla je direktorka UNICEF-a za privatna prikupljanja sredstava i partnerstva, Carla Haddad Mardini.

Izvor: Ferretti Group

Podijeli vijest:

Leave a Reply