Skip to main content
search
VijestiNautika

Ferretti i Flexjet formiraju partnerstvo

AAA

Izvor fotografije: Miro Vrlik Photography / Shutterstock.com

Na Venice Boat Show, Ferretti Group i Flexjet najavili su sklapanje ugovornog partnerstva koje uključuje ekskluzivne pogodnosti i posebne događaje za klijente izuzetno visoke neto vrijednosti, a koje će zajednički nuditi oba partnera.

„Ljudi koji vole krstarenje na jahtama Ferretti Group-e očekuju apsolutnu izvrsnost, zbog čega mi je drago što mogu da povežem naše ime sa Flexjet-om“, kaže Alberto Galassi, izvršni direktor Ferretti Group-e. „Imam iskustvo u industriji poslovnih aviona i mogu potvrditi da je Flexjet najbolji partner [za Feretti].“

Partnerstvo između ove dvije marke ima za cilj da pruži kombinovana, ekskluzivna rješenja svojoj publici UHNWI. Zapravo, saradnja nudi niz ekskluzivnih pogodnosti za klijente obije kompanije.

Povremeno, na izabranim i posebnim događajima, klijenti Ferretti Group-e će imati priliku da pristupe globalnoj floti Flexjet-a od preko 300 privatnih aviona i helikoptera, koja uključuje Gulfstream G650, Praetor 600 i helikopter Sikorsky S-76.

Izabrani klijenti Ferretti Group-e takođe mogu pristupiti rastućem broju privatnih terminala Flexjet-a, koji nude prolaze na ključnim lokacijama poslovnih avio terminala kao što su Teterboro blizu New York-a, Naples na Floridi i Van Nuys u Kaliforniji.

Saradnja takođe uključuje zajedničko prisustvo na međunarodnim sajmovima brodova i drugim industrijskim događajima i u zajedničkoj kuraciji privatnih iskustava klijenata, kao što su Private Preview Ferretti Group-e u Monaku i VIP iskustvo Flexjet-a na istorijskom Palio di Siena.

Izvor: Superyacht News

Podijeli vijest:

Leave a Reply