Skip to main content
search
VijestiNautika

Ferretti Yachts proširuje liniju brenda INFYNITO na INFYNITO 80

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Kriterijumi održivosti, veća pokrivena spoljašnja površina i kontinuitet između enterijera i eksterijera, ključne su karakteristike drugog projekta u asortimanu, predstavljenog na „Boot Dusseldorf-u“

„INFYNITO 80“ se pridružuje izuzetno uspješnom brendu „INFYNITO 90“ i nadovezuje se na tipične karakteristike asortimana: ekološka prihvatljivost, fleksibilnost bez presedana i inovativni rasporedi, kao što je kreativno prikazano u kultnoj „All-Season Terrace“.

Izgrađen u brodogradilištu „Marina di Ravenna“, INFYNITO 80 je rezultat saradnje između Strateškog komiteta za proizvode, kojim predsjedava Piero Ferrari i inženjersko odjeljenje Ferretti Group, sa dizajnom eksterijera Filippa Salvetti-ja i enterijerom dizajnerske firme „Ideaeitalia“.

Sa ukupnom dužinom od 23,70 metara (77ft 9in) i maksimalnom širinom od 6,36 metara (20ft 10in), „INFYNITO 80“ je dizajniran da ponudi ljubiteljima mora novo i zadovoljavajuće iskustvo u visoko prilagodljivim prostorima, gdje se enterijer i eksterijer stapaju jedan u drugi.

„Poslije INFYNITO 90, razvili smo drugi model iz asortimana sa ciljem da zadržimo neke od jedinstvenih i neponovljivih karakteristika ovog dizajna, a istovremeno dodamo nove karakteristike prilagođene projektu drugačije veličine.“, objasnio je dizajner Filippo Salvetti. „Ponosni smo što predstavljamo INFYNITO 80, rješenje sa pokrivenim spoljašnjim prostorom, koje omogućava vlasnicima da uživaju u jahti u svim godišnjim dobima i vremenskim uslovima, ali bez žrtvovanja direktnog kontakta sa morem, okolinom ili suncem“.

Izvor: Ferretti Group

Podijeli vijest:

Leave a Reply