Skip to main content
search
VijestiSvijetIstaknute Vijesti

Hapag-Lloyd predstavlja svoju novu Strategiju 2030

AAA

Izvor fotografije: nitpicker / Shutterstock.com

Hapag-Lloyd je objavio svoju Strategiju 2030, koja predstavlja putokaz za težnji kompanije ka liderstvu u kvalitetu, održivosti, inovacijama i operativnoj efikasnosti.

Hapag-Lloyd navodi da je tokom proteklih pet godina ostvario napredak u zadovoljstvu kupaca, finansijskoj stabilnosti i širenju na tržište, posebno u ključnim regionima rasta kao što su Indija i Afrika.

Kompanija je saopštila da je Strategija 2030 rezultat detaljne analize tržišta i uvida kupaca, kao i obimne interne saradnje, uključujući doprinos globalnih stručnjaka kompanije. Osim toga, posvećena je pružanju izuzetne usluge kupcima, uz prioritet očuvanja okoline i inovativnih digitalnih rješenja za navigaciju kroz stalno mijenjajući globalni pejzaž.

Strategija 2030 Hapag-Lloyd-a zasnovana je na pet osnovnih stubova; Modernizacija flote, mreže usluga i portfelja terminala, učvršćivanje pozicije među pet vodećih globalnih kontejnerskih linija, poboljšanje kvaliteta usluge, održivost i performanse.

“Veoma smo ponosni na našu Strategiju 2030, što je dokaz naše nepokolebljive posvećenosti kvalitetu, održivosti i zadovoljstvu kupaca,” istakao je Rolf Habben Jansen, izvršni direktor Hapag-Lloyd-a.

Izvor: Container News

Podijeli vijest:

Leave a Reply