Skip to main content
search
VijestiSvijet

Höegh Autoliners sklapa dugoročni ugovor sa istočnoazijskim proizvođačem automobila

AAA

Izvor fotografije: Ceri Breeze / Shutterstock.com

Höegh Autoliners ASA sa sjedištem u Oslu otkrila je novi ugovor sa velikim istočnoazijskim proizvođačem automobila za transport, pretežno električnih vozila (EV), iz Azije u Evropu.

Ugovor koji važi do zaključenja 2028. godine označava značajan korak za kompaniju u sektoru automobilske logistike.

Ime proizvođača automobila ni vrijednost posla nisu otkriveni. Imajući to na umu, najava ugovora je napravljena u skladu sa širom inicijativom Höegh Autoliners-a za poboljšanje transparentnosti i objavljivanje mjesečnih ažuriranja trgovanja i novih ugovora, sa međusobnim obavezama po stopi i obimu koji premašuju ukupnu vrijednost od 100 miliona dolara.

„Srećni smo što smo izabrani za željenog partnera za transport za još jednog vodećeg svjetskog proizvođača automobila. Ponosni smo na povjerenje koje nam je ukazano za dovođenje njihovih prestižnih brendova do krajnjih korisnika u Evropi u narednim godinama. Trgovina iz istočne Azije u Evropu jedna je od naših osnovnih delatnosti u kojoj našim klijentima nudimo kvalitetan transport sa visokom frekvencijom i konkurentnim tranzitnim vremenom” rekao je Andreas Enger, izvršni direktor Höegh Autoliners-a.

Izvor: Offshore Energy

Podijeli vijest:

Leave a Reply