Skip to main content
search
VijestiSvijet

Icon of the Seas prvi put stigao u Miami

AAA

Izvor fotografije: Royal Caribbean press

Dugo isčekivan Icon of the Seas kompanije Royal Caribbean International stigao je u Miami prvi put. Ova jedinstvena kombinacija najboljih elemenata odmora dočekana je fanfarama na nebu, kopnu i moru, pred svoj zvanični debi 27. januara.

U odbrojavanju do početka nove ere odmora, lokalni stanovnici i fanovi Royal Caribbean-a, izvršni direktori i zaposleni bili su prisutni kako bi prvi vidjeli najnovijeg stanovnika Miami-ja. Icon of the Seas je stigao u luku PortMiami u stilu, uz proslavu vatrogasnih čamaca, aviona sa zastavama i zajedničku proslavu u Muzeju umjetnosti Pérez kako bi se obilježilo prvo pojavljivanje ovog novog odmora u Magic City.

Sa predstavljanjem najboljeg porodičnog odmora na svijetu za manje od 20 dana, Icon će nastaviti sa poslednjim pripremama u Miami-ju pred ceremoniju dodjeljivanja imena i prvim krstarenjem.

Na raspolaganju na Icon-u je kompletna ponuda iskustava koja kombinuje najbolje od svakog odmora – od odmora na plaži do resort-a i avantura u zabavnom parku – čineći ovu jedinstvenu avanturu idealnim izborom za svaku vrstu porodice i putnika. U osam djelova koje su destinacije same po sebi, nalaze se prvorazredne atrakcije za sve, danju i noću, uključujući adrenalinska uzbuđenja, kao što su šest rekordnih tobogana u kategoriji 6 i iskustvo Crown’s Edge na 154 metra iznad okeana, kao i neuporedivi načini za opuštanje sa sedam bazena – po jedan za svaki dan u nedjelji – kao što je prvi “viseći” infinity bazen na moru. Iskustva koja mijenjaju igru uključuju i djelove za porodice sa malom djecom gdje možete provesti cijeli dan, preko 40 restorana, barova i salona; zabavu koja seže iznad palube u vazduhu, na ledu, u vodi i pozorištu; i mnogo više…

Počevši od 27. januara, putnici mogu otići na odmor na Icon i uživati na tropskim destinacijama tokom cijele godine. Svako sedmodnevno putovanje istočnim ili zapadnim Karibima iz Miami-ja nudi idilične destinacije u Karibima i nezaboravan dan uzbuđenja i opuštanja na nagrađivanom privatnom ostrvu Royal Caribbean-a, CocoCay na Bahamima. Dodatni savršen način da provedete dan na Perfect Day-u u januaru 2024. je prvi “odrasli raj” na privatnom ostrvu, Hideaway Beach, cijelodnevno iskustvo sa privatnom plažom i bazenima, novim posebnim mjestima za piće i grickalice, ekskluzivnim kabanama, živom muzikom i još mnogo toga.

Izvor: Royal Caribbean press

Podijeli vijest:

Leave a Reply