Skip to main content
search
VijestiCrna Gora

Javni poziv za članstvo u Odboru direktora Luke Bar, Marine Bar, Barske plovidbe i Crnogorske plovidbe

AAA

Izvor fotografije: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva raspisalo je Javni poziv za mjesta na pozicijama članova Odbora direktora u kompanijama AD “Luka Bar”, AD “Marina Bar”, AD “Barska plovidba” i AD “Crnogorska plovidba”.

“Uoči predstojećih Skupština akcionara u privrednim društvima iz sektora pomorstva, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva u ime državnog kapitala poziva sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora, da nam pošalju svoj CV putem e-mail adrese pomorstvo@msp.gov.me   

Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024.godine, nakon čega će biti izvršen odabir po dva najbolja kandidata za svaku pomorsku kompaniju. 

Novi odbori direktora će biti imenovani u sljedećim privrednim društvima: AD “Luka Bar”, AD “Marina Bar”, AD ” Barska plovidba” i AD “Crnogorska plovidba”. 

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora u jednoj od pomorskih kompanija.

Takođe, očekujemo da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.”, navodi se u saopštenju Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Izvor: barinfo.me

Podijeli vijest:

Leave a Reply