Skip to main content
search
VijestiNautikaZabava

Kapetani pozvani na inauguraciju “Barcelona Golf Invitational 2024”

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Potpuno novi događaj se dodaje u kalendar jahtinga — “Barcelona Golf Invitational” koji su predstavili “BOAT” i “Voly Group”. Događaj će se održati od 15. do 16. maja 2024. godine, a okupiće kapetane i vlasnike jahti, kao i druge profesionalce iz industrije, na golf turniru na jednom od vrhunskih golf terena u Španiji — Camiral Golf & Wellness.

Dom na Otvorenom prvenstvu Španije u tri navrata, Camiral Golf & Wellness nudi dva vrhunska golf terena, od kojih se oba nalaze u top 10 najboljih golf terena u Španiji po izboru “Golf Digest-a”“Stadium Course” zauzima drugo mjesto, a “Tour Course” osmo.

“Cilj događaja je prikupljanje novca za brojne vrijedne dobrotvorne organizacije, okupljanjem vlasnika, kapetana, posade i prijatelja jahting industrije za vrhunski i opušteni turnir kojem su se pridružili golferi “European Tour-a” na jednom od najboljih golf terena u Španiji”, kaže Ian Flanagan, izvršni direktor “Voly Group-a”.

“BOAT International” i “Voly Group” najavili su da će profesionalni škotski golfer Ewen Ferguson, dvostruki šampion DP World Tour-a, učestvovati u događaju, omogućavajući učesnicima da se sastanu i igraju zajedno sa iskusnim profesionalcem. Gosti će takođe imati priliku da se uključe u prijateljsko takmičenje sa Ferguson-om u događajima kao što su The Longest Drive, Nearest the Pin i drugi golf izazovi.

„Koliko često možete da kažete da ste igrali golf sa profesionalnim golferom na Evropskom prvenstvu? Ovo je prilika da igrate protiv jedne od najuzbudljivijih perspektiva u svijetu golfa, dok prikupljate novac za neke nevjerovatne dobrotvorne organizacije“, dodaje Flanagan.

Karte za “Barcelona Golf Invitational 2024” su dostupne za kupovinu na web stranici “BOAT International-a”. Članovi Kluba kapetana mogu dobiti posebnu cijenu, ako kontaktiraju Isobel Sinclair.

Događaj je pogodan za igrače golfa svih nivoa vještina, a za one koji su zainteresovani isključivo za društvene aspekte, postoji i opcija kupovine karte Social Only, koja omogućava prisustvo društvenim događajima bez učešća u golf turniru.

Izvor: dockwalk.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply