Skip to main content
search
VijestiSvijet

Lisabon sa ponosom objavljuje da je 2023. godina bila njena najbolja ikad

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Uspješno je postignuta značajna prekretnica sa rekordnih 758 hiljada putnika — impresivnim povećanjem od 33% u odnosu na 2019. godinu. Ovaj izuzetan uspjeh ponovo potvrđuje status Lisabona kao vrhunske destinacije za krstarenja, privlačeći sve veći broj posjetilaca iz cijelog svijeta.

Luka u Lisabonu proširila je svoj spektar usluga u 2023. godini, fokusirajući se na pružanje poboljšanih usluga, zadovoljavajući različite potrebe svakog broda i osiguravajući izuzetno iskustvo za putnike i članove posade. Posvećenost izvrsnosti u usluzi nesumnjivo je doprinijela rekordnom uspjehu postignutom tokom godine.

Luka je počašćena da objavi svoju devetu pobjedu za nagradu Najbolja luka za krstarenje u Evropi od strane World Travel Awards za 2023. godinu. Ovo prestižno priznanje ističe izuzetnu uslugu i infrastrukturu svjetske klase luke, učvršćujući njen ugled kao vodeće luke za krstarenje u Evropi.

Izražavajući zahvalnost kompanijama za krstarenja koje su odabrale Lisabon kao svoju destinaciju u 2023. godini, Luka u Lisabonu toplo poziva i druge da istraže ovaj predivan grad. Luka ostaje posvećena pružanju nezaboravnog iskustva, kombinujući bogato kulturno nasljeđe i živahne atmosfere koje čine Lisabon istaknutom destinacijom za krstarenje.

Posebno priznanje rezervisano je za nevjerovatan rad svih timova koji su usko uključeni u aktivnosti luke u Lisabonu. Njihova nepokolebljiva posvećenost i izuzetna radna etika igrali su ključnu ulogu u postizanju nezapamćenog uspjeha u 2023. godini. Strast i posvećenost timova postavili su standard za izvrsnost u industriji krstarenja, doprinoseći reputaciji Lisabona kao destinacije koju treba posjetiti.

Izvor: MedCruise

Podijeli vijest:

Leave a Reply