Skip to main content
search
VijestiSvijet

Maersk predstavio novu digitalnu platformu za rezervaciju avionskog transporta

AAA

Izvor fotografije: Bjoern Wylezich / Shutterstock.com

Maersk je najavio uvođenje inovativne opcije za rezervaciju avio tereta putem svoje web stranice, omogućavajući korisnicima da lako rezervišu preko 70.000 letova u više od 90 zemalja širom sveta.

Ova nova digitalna platforma nudi trenutne cijene i opciju kombinovanja sa dodatnim uslugama, pružajući korisnicima mogućnost brze i efikasne rezervacije tereta.

Daryl Judd, regionalni direktor za avio teret u Maersk-u za Indiju, Bliski istok i Afriku, istakao je važnost ovog novog rješenja u uslovima današnjeg dinamičnog poslovnog okruženja.

“Danas, kada su nestabilnost i neizvijesnost postali stalna prijetnja globalnim lancima snabdijevanja, naši kupci traže agilnost i otpornost. Rezervišući na Maersk.com, naši kupci dobijaju trenutne cijene i transparentnost koja im omogućava da donose kvalitetne odluke.”

Ova inovativna digitalna platforma pružiće korisnicima da rezervišu avio teret sa bilo kog mjesta na svijetu, pokrivajući 70.000 letova širom svijeta.

Osim toga, Maersk-ova ponuda avio teretnih rješenja obuhvata većinu međunarodnih aerodroma u Indiji. U kombinaciji sa integrisanim logističkim rješenjima, Maersk omogućava kretanje tereta ka i od 80% poštanskih/ZIP kodova u Indiji sa end-to-end uslugama preuzimanja i dostave.

Izvor: Container News

Podijeli vijest:

Leave a Reply