Skip to main content
search
VijestiSvijet

“Marine Fuels 360” u Singapuru slavi izuzetnost u bunker industriji

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Događaj “Marine Fuels 360” za 2023. godinu održaće se od 28. do 29. novembra 2023. u Marina Bay Sands-u u Singapuru. Sastoji se od dugo očekivane konferencije i večere sa dodjelom nagrada, posvećene slavljenju izuzetnosti i uspjeha u sektoru morskih goriva i uspostavljanju novih partnerstava.

Organizovan od strane “Informa Markets”, sa decenijom vodećeg uspjeha u vođenju razgovora o bunkerima u Aziji i konferencijama o LNG bunkerima, preimenovana konferencija “Marine Fuels 360” koja traje 1 ipo dan, održaće se 28. i 29. novembra i predstaviće niz ključnih govornika i mislilaca iz industrije sa prvoklasnim sadržajem i najnovijim izgledima za morska goriva.

Vodeći svjetski industrijski lideri raspravljaće o vitalnim temama kao što su globalni izgledi i složenosti, stanje na tržištu bunkera, skalabilna goriva bez emisije, unapređenje LNG bunkerisanja i tranzicija ka čistoj energiji.

“Marine Fuels 360” (u saradnji sa “Seatrade Maritime”) će odavati počast najvišem nivou kvaliteta i izuzetnosti u bunker industriji. Dvanaest (12) nagrada u četiri sektora – transport, snabdijevanje bunkerima, dekarbonizacija i tehnologija i bunkerske usluge su otvorene za javne nominacije i ocjenjivaće ih odbor cijenjenih sudija.

Pored toga, tri (3) posebne nagrade – Izvršni direktor godine, nagrada za životno dijelo i industrijska ikona (koje nisu otvorene za nominacije) biće dodjeljene zaslužnim pojedincima koji su dali značajan doprinos industriji.

Izvor: Safety4Sea

Podijeli vijest:

Leave a Reply