Skip to main content
search
VijestiSvijet

“Maritime Health Services” pokreće svoju web stranicu

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

“Maritime Health Services”, kompanija koju je osnovao David Best, koji ima dugogodišnje iskustvo u pomorskom javnom zdravlju i obuci, pokrenula je svoju novu web stranicu.

www.maritime-health.com nudi informacije o uspostavljanju i održavanju protokola javnog zdravlja i navodi najbolje prakse za postizanje održivog pristupa očuvanju zdravlja posade i finansijskog blagostanja, svojstvenog izgradnji reputacije korporativne njege.

„Posljednjih godina, javno zdravstvo se pomjerilo u centralno mjesto u etosu pomorskih kompanija. Za one od nas koji smo uronjeni u implikacije prednosti proaktivne kulture javnog zdravlja, to je dobrodošla vijest.”, rekao je Best. „Naravno, parametri javnog zdravlja mogu biti pogrešno shvaćeni ili smatrani manje vrijednim, kao dio strateškog planiranja kompanije. Naša nova web stranica — i srodni blogovi i objave na društvenim mrežama — zamišljeni su kao resursi za podsticanje javnog zdravlja u pomorstvu i još dalje.”

„Naša misija je da pružimo isplative usluge prilagođene klijentima, koje osnažuju pomorske kompanije svih veličina da stvore uspješne i održive kulture javnog zdravlja”, rekao je Best. „Pokretanje naše web stranice je kritičan prvi korak, kako u učenju više o nama, tako i u stvaranju temeljnog okvira za našu industriju da dublje kopa u promovisanje javnog zdravlja, sa našim budućim blogovima koji namjeravaju da urade isto.“

Izvor: Seatrade Cruise

Podijeli vijest:

Leave a Reply