Skip to main content
search
VijestiSvijet

MCA: Savjeti u novoj aplikaciji za pomorce

By 06/12/2023December 7th, 2023Nema komentara
AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

MCA je pokrenula novu aplikaciju kako bi pomorcima pomogla da dobiju potrebne informacije i podršku tokom rada. Aplikacija sadrži savjete za sigurnost, kontrolne liste i važne resurse, te podršku za fizičko i mentalno zdravlje.

Zvanična aplikacija MCA pružaće korisne i praktične informacije pomorcima o tome kako biti siguran na moru, kao i kako se pripremiti za važne dijelove posla poput pregleda i inspekcija brodova.

Aplikacija takođe uključuje resurse dizajnirane da podrže i održe fizičko i mentalno zdravlje pomoraca.

“MCA daje prioritet podršci pomorcima u svakom trenutku, posebno pomažući u izazovima ili zdravstvenim preprekama sa kojima se mogu suočiti.” navodi MCA.

Zvanična aplikacija MCA je samo jedan način da se pomogne pomorcima, pružajući jednostavan i informativan alat koji može pomoći u odgovaranju na njihova pitanja, te pružajući osnovne smjernice korak po korak, čak i bez wifi veze.

Ovo je važan prvi korak u pružanju vitalnih savjeta za sigurnost direktno u ruke onima koji ih stvarno trebaju, pomorcima. Aplikacija će se nastaviti razvijati i rasti vremenom. Sve što pomorci trebaju da urade je da je preuzmu na svoj pametni telefon i to na Google Play i Apple IOS.

Izvor: Shipping Telegraph

Podijeli vijest:

Leave a Reply