Skip to main content
search
VijestiJadranNautika

More mogućnosti na sajmu Nautika

AAA

Izvor fotografije: Scharfsinn / Shutterstock.com

Sajam Nautike, najposjećeniji i poslovno najpovoljniji sajam nautike u Hrvatskoj, u svom 31. izdanju, ljubiteljima nautike predstaviće brojna nova plovila hrvatskih brodogradilišta, kao i plovila stranih proizvođača.

Od 14. do 18. februara 2024. sva pažnja nautičkog svijeta u zemlji i regionu biće usmjerena na jedini kontinentalni sajam nautike u Hrvatskoj. U svoje tradicionalno vrijeme, neposredno pred novu nautičku sezonu, to je mjesto gdje se u dinamičnom okruženju stvaraju nove saradnje, jačaju stare i razmjenjuju ideje i iskustva.

Prepoznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi, što Nautiku, u poređenju sa ostalima, čini sajmom sa najkompletnijom nautičkom ponudom. Interesantan je i za poslovne ljude i za širu javnost jer nudi sve na jednom mjestu u bogatoj ponudi; od B2B sastanaka do zanimljivih stvari za široku publiku.

Hrvatski brodograditelji će se zahtjevnom nautičkom tržištu predstaviti sa svojim najjačim sastavom, ali i premijerama. Pored odlične domaće ponude, Nautika će predstavljati i najpoznatije svjetske proizvođače čamaca.

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih plovila i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičkih fotografija, prelijepi primjeri tradicionalne hrvatske brodogradnje u drvetu.

Pripremljen je i aktuelni stručni program, a izdvajamo konferenciju „Obrazovanje skipera i sigurnost plovidbe na Jadranu“, panel zanimljivog naslova „Ona i more – žene u nautici“ i networking događaj na kojem „Prilike za mlade u nautičkoj industriji“ će biti predstavljeni.

Čeka vas marina u srcu Zagreba, događaj na kojem se spajaju hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo u elegantnim brodovima koji oduševljavaju posjetitelje i buduće nautičare.

Interesovanje za sajam govori i cifra od 25 hiljada posjetilaca koji svake godine posjete sajam, a i najsrećnije posjetioce očekuju vrijedne nagrade.

Izvor: Zagrebački Velesajam

Podijeli vijest:

Leave a Reply