Skip to main content
search
VijestiSvijet

MSC Cruises ranije otvara prodaju za 2026. godinu

AAA

Izvor fotografije: mscpressarea.com

MSC Cruises UK and Ireland je najavio da je od 14. marta moguće, ranije nego ikada, rezervisati itinerere za 2026. godinu sa polaskom iz Velike Britanije. Klijenti mogu rezervisati itinerere za 2026. godinu sa polaskom iz Southampton-a na brodu koji je omiljen u Velikoj Britaniji, MSC Virtuosa, i imaju opciju da rezervišu kako već poznate tako i potpuno nove itinerere. Oni koji žele da rezervišu MSC krstarenje sa polaskom iz Velike Britanije u 2026. godini sada mogu planirati svoj idealan odmor dok osiguravaju najbolje cijene rezervacija i opcije kabina.

Itinereri za ljeto 2026. variraju od 2 do 14 noćenja i obuhvataju razne destinacije.

Sa velikim izborom itinerera u ponudi, gosti mogu odlučiti posjetiti predivne fjordove, uživati na suncu na Kanarskim ostrvima ili se kulturno obogatiti u Mediteranu, plus mnogo više.

Itinereri za 2026. uključuju nezaboravno 7 ili 14-dnevno krstarenje do Islanda i Norveške, uključujući noćenje u prelijepom Reykjavík-u i posjetu potpuno novim destinacijama Akureyri i Isafjordur, nekim od najspektakularnijih područja koja Island i Norveška mogu ponuditi.

Gosti takođe mogu izabrati 9-dnevno mediteransko krstarenje koje uključuje stajanje u Lisabon, Gibraltar, Malagu i Cadiz, za sve koji traže destinacije savršene za uživanje na suncu, u kulturi, kupovini i odličnoj hrani. Putnici koji žele rezervisati kratki odmor mogu se pridružiti mini krstarenju, u trajanju od 2-3 dana iz Southampton-a sa zaustavljanjima u Cherbourg-u, Brugge-u ili Cobh-u.

Porodice mogu iskoristiti itinere koji se odvijaju tokom ljetnjih školskih praznika, na primjer jedno od 14-dnevnih plovidbi po Mediteranu koje uključuje stajanja u La Coruña, Cadiz, Malaga-u, Alicante, Palma, Barselona, Valensija i Lisabon sa polaskom u julu.

Brodovi MSC Cruises-a nude nezaboravno iskustvo na brodu sa velikim izborom međunarodnih opcija za obrok, svjetske klase zabave, nagrađivanih objekata i aktivnosti za porodice i djecu svih uzrasta, luksuznih spa i fitnes centara, kao i udoban, stilski smještaj koji zadovoljava svaku potrebu.

Izvor: mscpressarea.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply