Skip to main content
search
VijestiSvijet

New Build Marine-a eksperti pružaju nadzor nad novogradnjama

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Eksperti za izgradnju New Build Marine-a (NBME) igraju ključnu ulogu u različitim projektima novogradnje brodova za krstarenje, nadgledajući sveobuhvatne usluge nadzora i upravljanja projektima za krstareće kompanije.

Među najtraženijim uslugama su osiguranje kvaliteta, čineći sigurnim da brodovi ispunjavaju standarde sigurnosti i propise. Postoji takođe potražnja za inspekcijama na licu mjesta, pomažući brendovima krstarenja da upravljaju inspekcijama u brodogradilištima kako bi nadgledali kvalitet, vremenske rokove i napredak u izgradnji.

“Uspješno smo sarađivali na nedavnim projektima srednje veličine kruzera, nadgledajući inspekcije i osiguravajući pravovremene i visokokvalitetne isporuke.” rekao je portparol kompanije.

Kompanija može nadgledati cijeli proces izgradnje, od evaluacije dizajna do inspekcija na licu mjesta, osiguravajući da brodovi ispunjavaju najviše standarde sigurnosti, kvaliteta i funkcionalnosti, prema portparolu.

Kompanija ima globalno prisustvo i tim raznih pomorskih stručnjaka, pomažući da se osigura da projekat novogradnje brodova bude u skladu sa očekivanjima klijenata.

“Naša posvećenost pružanju usluga najvišeg ranga pozicionirala nas je kao pouzdanog partnera za krstarenja širom svijeta. Radujemo se nastavku našeg doprinosa uspjehu budućih projekata zajedno sa vlasnicima i brodogradilištima.” rekao je glasnogovornik.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply