Skip to main content
search
VijestiSvijet

Norwegian Cruise Line imenuje dva nova funkcionera

AAA

Izvor fotografije: JHVEPhoto / Shutterstock.com

Norwegian Cruise Line je imenovao Jeff Cuellar-a za novog izvršnog direktora Sixthman-a i Neil Brodie-a za šefa odjeljenja “Experiences at Sea”, prema saopštenju za javnost.

Oba položaja je prethodno pokrivao Anthony Diaz, koji će ostati dio brenda, kao posebni savjetnik do juna 2024. godine.

Kao, novi izvršni direktor Sixthman-a, Cuellar će se fokusirati na spajanje zajednica kroz različita iskustva. Takođe, biće zadužen za nastavak pozicioniranja Sixthman-a kao lidera u krstarenju zasnovanih na zabavi.

David J. Herrera, predsjednik Norwegian Cruise Line, rekao je: “Sixthman je imao nevjerovatan uspjeh ove godine, dočekujući nove zajednice da dožive magiju koju tim pruža na moru. Veliki dio tog uspjeha je izgrađen na temeljima, koje je postavio Anthony Diaz tokom svog mandata, i mi u NCL-u zahvaljujemo mu na svim naporima tokom godina. Sada, uzbuđen sam što dočekujem sljedeće poglavlje za Sixthman sa Jeff Cuellar-em, kao novim imenovanim izvršnim direktorom. S obzirom na njegov snažan 24-godišnji trag u industriji zabave i ugostiteljstva, uvjeren sam da je Jeff savršena osoba, koja će voditi Sixthman naprijed u njegovu veoma svijetlu budućnost i nastaviti graditi na njegovim uspjesima iz 2023. godine.”

U svojoj novoj ulozi, Brodie će voditi prodaju, rast i poslovne operacije, odjeljenje za sastanke i podsticanje širom brendova NCL, Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises.

Izvor: Cruise Industry News

Podijeli vijest:

Leave a Reply