Skip to main content
search
VijestiNautika

Novi koncept jahte Admiral Explorer 70M pruža gostima filmske poglede

AAA

Izvor fotografije: Shutterstock.com

Vodeći brend italijanske grupe Sea Group upravo je porinuo novi koncept explorer jahte sa obilnim ostakljenjem na trupu i nadgradnji, kako bi se maksimizirali pogledi. Kršten jednostavno kao Admiral Explorer 70M, dug ljepotan je oličenje stila i kvaliteta Made in Italy.

Sa širinom od skoro 43 stope, novajlija ima značajan unutrašnji volumen od 1,930 GT. Životni prostori su raspoređeni na četiri palube i nude puno prostora za zabavu. Donja paluba je posvećena posadi, dok glavna paluba zadovoljava želje gostiju sa dvije velike kabine i dvije VIP kabine sa sopstvenim kupatilima. Vlasnički apartman, koji se nalazi na svojoj zasebnoj palubi, uključuje veliki salon na otvorenom i zatvorenom i kino.

Ostale atrakcije jahte uključuju dva bazena (jedan naprijed, jedan nazad), luksuzni salon na prednjoj palubi, klub na plaži sa platformama, koje se mogu proširiti i stakleno ograđeni wellness prostor sa epskim panoramama. Most palube nudi još više pogleda, sa kormilarnicom od više od 1.000 kvadratnih stopa koja nadgleda sve ispod.

Što se tiče snage, Admiral će biti pokretan sa dva Caterpillar motora koji mu daju procijenjenu maksimalnu brzinu od 15,5 čvorova i krstareću brzinu od 14 čvorova.

Admiral je isporučio 148 jahti od svog osnivanja 1966. godine.

Izvor: Robb Report

Podijeli vijest:

Leave a Reply