Skip to main content
search
VijestiSvijetIstaknute Vijesti

Ocean Network Express pokreće uslugu smanjenja emisija – ONE LEAF+

AAA

Izvor fotografije: Cineberg / Shutterstock.com

Ocean Network Express (ONE) danas je najavila pokretanje svoje usluge smanjenja emisija – ONE LEAF+, dizajnirane da zadovolji zajedničke aspiracije industrije brodarstva za dekarbonizacijom. ONE LEAF+ pruža klijentima mogućnost da aktivno upravljaju svojim emisijama i minimiziraju uticaj na okolinu kroz čitav lanac vrijednosti.

ONE LEAF+ nudi klijentima niz pogodnosti, uključujući:

  • Smanjeni ugljenični otisak: ONE će koristiti alternative goriva koje su u skladu sa regulativama na određenim brodovima, omogućavajući klijentima da smanje emisije stakleničkih gasova.
  • Dodatna transparentnost: Sa ONE LEAF+, klijenti će dobiti sertifikat koji pokazuje uštede CO2e verifikovane od strane nezavisnog trećeg lica za svoje pošiljke s ONE, omogućavajući im da prate svoj napredak prema ciljevima održivosti.
  • Pojačana partnerstva: ONE će nastaviti saradnju sa partnerima koji su posvećeni inicijativama održivosti.

„U ONE, potpuno smo posvećeni našem cilju postizanja nultih GHG emisija do 2050. godine“, rekao je Gilberto Santos, viši potpredsjednik za globalno upravljanje komercijalnim uslugama u ONE. „Pokretanje ONE LEAF+ potvrđuje našu posvećenost održivosti i pruža našim klijentima alate i transparentnost koje trebaju da bi mogli informisano odlučivati o svojim emisijama GHG opsega 3.“

Alternativna goriva i upravljanje ugljenikom ključne su inicijative za ONE u postizanju ambicioznog cilja nultih GHG emisija, uključujući obim 2 i 3, do 2050. godine. ONE će nastaviti sa sprovođenjem aktivnosti navedenih u svojoj strategiji za postizanje nultih emisija do 2050. godine.

Izvor: shipmanagementinternational.com

Podijeli vijest:

Leave a Reply